Connect with us

ACTUALITATE

Un tânăr din Târgu-Jiu face mare vâlvă politică în rândul timișorenilor

Postat acum

pe

Primarul Timișoarei este ironizat printr-o fotografie în care pare pătruns de vise, iar mesajul este cât se poate de vehement: ”Pe 27 septembrie, timișorenii au șansa să îl blocheze și ei pe Nicolae Robu! Nu pe Facebook, cum face el cu toți cei care îl critică sau nu sunt de acord cu el, ci la alegerile locale pentru un nou mandat…. Spune și tu în comentarii pentru ce vrei să îl blochezi pe Robu! Distribuie evenimentul, invită-ți prietenii pe 27 septembrie să nu își facă planuri și să vină la vot. Timișorenii nu mai merită patru ani de subdezvoltare cu un primar cu calități administrative mai îndoielnice chiar decât golurile pe care le dă!”.

Ionuț Valentin Belgun, persoana în discuție, care nu pare să fi împlinit 30 de ani, este din Târgu Jiu și se află de puțină vreme în Timișoara. Inițiatorul blocadei anti-Robu a făcut liceul în orașul natal, a urmat facultatea tot în Târgu Jiu , la ”Constantin Brâncuși”, cea mai tare universitate din județul Gorj (poate chiar și Mehendinț), după care a venit în Timișoara, unde și-a găsit un loc de muncă la o companie multinațională. Saltul său este extrem de spectaculos, confirmând ”descurcăreala” proverbială a oltenilor veniți în Banat: în doar câțiva ani, a ajuns de pe malul Jiului să conducă o cruciadă împotriva primarului Timișoarei! Va fi foarte interesant dacă oltenii din Capitala Banatului, prezenți într-un număr impresionant, vor marșa la îndemnul ”văruțului” lor, dar și dacă timișorenii se vor alinia frumos în spatele ambițiosului oltean.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casă în flăcări la Drăgoieni! Bărbat de 79 de ani, mort în locuință

Postat acum

pe

Un incendiu la o locuință din Dragoieni a fost sesizat în urmă cu scurt timp la 112. O autospecială a ISU Gorj dar și un echipaj de politie este deja la fața locului. Pompierii intervin pentru reducerea pagubelor din gospodăria afectată, spun participanți la trafic, martori ai evenimentului.

În locuința care a luat foc a fost găsit mort un bărbat de 79 de ani, probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Politia a deschis dosar penal.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Pandemia a scăzut numărul turiștilor cu 22%

Postat acum

pe

Turismul a fost lovit de pandemie și în județul Gorj. Proprietarii de hoteluri, pensiuni și cabane au înregistrat, la finalul anului trecut, cu peste 20% mai puține cazări, față de aceeași perioadă a anului trecut. Datele statistice arată că gradul de utilizare, în ultimele luni ale lui 2020, a fost cu puțin peste 15%. “În luna decembrie 2020, în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare existente în județul Gorj, s-a înregistrat un număr de 7416 sosiri ale turiștilor, cu un total de 13.336 înnoptări ale turiștilor (-22,2%), rezultând un indice de utilizare netă a locurilor de cazare de 16,8%. Pe tipuri de structuri de primire turistică, din numărul total al sosirilor, 66,0% au fost în hoteluri, 6,2% în moteluri, 2,5% în vile turistice, 5,3% în cabane turistice, 45,7% în pensiuni turistice, 46,3% în pensiuni agroturistice şi 10,9% în alte structuri de primire turistică, iar din numărul total al înnoptărilor, 32,0% au fost în hoteluri, 3,2% în moteluri, 2,0% în vile turistice, 2,5% în cabane turistice, 25,4% în pensiuni turistice, 31,2% în pensiuni agroturistice şi 3,7% în alte structuri de primire turistică”, se arată într-un comunicat emis de Direcția de Statistică.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Un subofițer al Poliției Stoina, accidentat în drum spre serviciu

Postat acum

pe

Un polițist din cadrul IPJ Gorj a fost victima unui accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe Calea București, în municipiul Târgu Jiu. Evenimentul este considerat drept accident de muncă deoarece agentul se deplasa spre serviciu. La fața locului au ajuns polițiștii de la Rutieră și o ambulanță deoarece victima acuză dureri la o mână.

Continuă să citești

Târgu Jiu
20°
Fair
07:0718:11 EET
Feels like: 20°C
Wind: 6km/h SW
Humidity: 30%
Pressure: 1019.64mbar
UV index: 3
SunMonTue
12/0°C
11/0°C
12/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI