Connect with us

ACTUALITATE

Un tânăr din Târgu-Jiu face mare vâlvă politică în rândul timișorenilor

Postat acum

on

Primarul Timișoarei este ironizat printr-o fotografie în care pare pătruns de vise, iar mesajul este cât se poate de vehement: ”Pe 27 septembrie, timișorenii au șansa să îl blocheze și ei pe Nicolae Robu! Nu pe Facebook, cum face el cu toți cei care îl critică sau nu sunt de acord cu el, ci la alegerile locale pentru un nou mandat…. Spune și tu în comentarii pentru ce vrei să îl blochezi pe Robu! Distribuie evenimentul, invită-ți prietenii pe 27 septembrie să nu își facă planuri și să vină la vot. Timișorenii nu mai merită patru ani de subdezvoltare cu un primar cu calități administrative mai îndoielnice chiar decât golurile pe care le dă!”.

Ionuț Valentin Belgun, persoana în discuție, care nu pare să fi împlinit 30 de ani, este din Târgu Jiu și se află de puțină vreme în Timișoara. Inițiatorul blocadei anti-Robu a făcut liceul în orașul natal, a urmat facultatea tot în Târgu Jiu , la ”Constantin Brâncuși”, cea mai tare universitate din județul Gorj (poate chiar și Mehendinț), după care a venit în Timișoara, unde și-a găsit un loc de muncă la o companie multinațională. Saltul său este extrem de spectaculos, confirmând ”descurcăreala” proverbială a oltenilor veniți în Banat: în doar câțiva ani, a ajuns de pe malul Jiului să conducă o cruciadă împotriva primarului Timișoarei! Va fi foarte interesant dacă oltenii din Capitala Banatului, prezenți într-un număr impresionant, vor marșa la îndemnul ”văruțului” lor, dar și dacă timișorenii se vor alinia frumos în spatele ambițiosului oltean.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Veşti bune pentru salariaţi: Angajaţii vor avea parte de o minivacanţă de trei zile

Postat acum

on

De către

În luna iunie, românii care lucrează la stat sau la privat vor avea parte de o zi liberă în timpul săptămânii şi un wekend prelungit de 3 zile, ca urmare a faptului că urmează Ziua Copilului şi Rusaliile – duminică şi luni. Astfel, ziua de 01 iunie (marţi) va fi zi liberă cu ocazia sărbătorii zilei copilului. De asemnea, tot în luna iunie, se sărbătoresc şi Rusaliile în data de 20 şi 21 iunie, respectiv dumină şi luni. Deşi data de 20 iunie cade într-o zi de dumină, ziua de 21 cade într-o zi de luni şi astfel le aduce salariaţilor un weekend prelungit de 3 zile.

Zilele libere care urmează în 2021 sunt:

15 august (Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului) – duminică;
30 noiembrie (Sărbătoarea Sfântului Andrei) – marţi;
1 decembrie (Ziua Naţională a României) – miercuri;
25 şi 26 decembrie (prima şi a doua zi de Crăciun) – sâmbătă şi duminică.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Administratorul unui bar din Scoarța și-a lovit clientul cu parul în cap

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Scoarța, Gorj, a decedat după ce a fost lovit în cap cu un corp contondent.

Se pare că, în timp ce se afla la un bar din localitate, a izbucnit un conflict verbal între victimă și administratorul localului, iar cel din urmă, în vârstă de 48 de ani, nu s-ar mai fi stăpânit și a lovit victima cu un par în cap. Echipajele medicale chemate la fața locului nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

Decesul a fost confirmat de autorități. Oficial, bărbatul de 48 de ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Vrei să mergi în Italia? Uite ce se întâmplă de la jumătatea lunii mai!

Postat acum

on

De către

Românii care vor să meargă în Italia, în această vară, o pot face, cu condiția să fie vaccinați. De la 15 mai, Guvernul Italian a anunțat că relaxează restricțiile și condițiile de intrare în țară. Restricţiile privind sosirile din statele UE expiră la jumătatea lunii în curs, iar premierul țării  declarat că se lucrează la creşterea numărului de zboruri „scutite de COVID”, pentru care cerinţa de carantină va fi ridicată în iunie. Italia încearcă să îşi revină după o recesiune dură, cauzată de pandemie, iar turismul este unul din domeniile afectate. Autoritățile vor să faciliteze circulaţia persoanelor imunizate, vaccinate sau care au un test negativ pentru COVID-19. Sâmbătă, Italia a înregistrat din nou 10.000 de noi cazuri şi 224 de decese cauzate de COVID-19. Numărul total al morţilor depăşeşte 122.000, cel mai grav din UE, raportat la numărul populaţiei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR