Connect with us

COMUNITATE

Un rovinărean a distrus un semn rutier! A fost surprins de camera de luat vederi

Postat acum

on

Supărat că Polițiștii Locali i-au lăsat în geam o înștiințare asupra faptului că urmează să fie sancționat contravențional pentru că a oprit în zonda de acțiune a indicatorului “Oprirea Interzisă”, un șofer din Rovinari s-a gândit că scapă de amendă dacă distruge indicatorul rutier. S-a înșelat, iar întreaga acțiune a fost surprinsă de o camera de supraveghere instalată în zona Pieței agroalimentare.

Bărbatul nu a reușit să ia indicatorul de la locul lui și nici de amendă nu a scăpat.

„Vă reamintim tuturor că majoritatea spațiilor publice din oraș sunt supravegheate video și este puțin probabil ca o faptă asemenătoare să rămână nepedepsită”, a transmis Primăria Rovinari.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Doi elevi din Gorj au luat aurul la Concursul Național de Matematică

Postat acum

on

De către

Festivitatea de premiere a Concursului Național de Matematică ,,Adolf Haimovici”, de la Iași, ediția XXIV, a avut loc astazi. Delegația județului Gorj a fost alcătuită din elevul Prudescu Sergiu Constantin, de la Colegiul Economic Virgil Madgearu-clasa a X-a și eleva Rușeț Alina, de la Liceul Tehnologic Motru, clasa a XI-a, însoțiți de profesorul Rușeț Nicolae. Premiile obținute sunt: Prudescu Sergiu Constantin-Locul 1, medalie de aur și Rușeț Alina-Locul 1, medalie de aur.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Accident pe Calea Severinului

Postat acum

on

De către

Tamponare pe Calea Severinului în Târgu Jiu. Un autoturism Opel a fost avariat după ce ar fi întors pe linia continuă. Două mașini au suferit pagube.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Procesiune religioasă cu 200 de preoți

Postat acum

on

De către

200 de preoți vor participa astăzi la procesiunea dedicată patronilor spirituali ai municipiului Târgu Jiu, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Unii dintre aceștia vor veni însoțiți de credincioși din parohiile dumnealor.
„Evenimentul are loc în această seară, debutând la ora 19:00, cu slujba religioasă. De la ora 21:00, procesiunea va porni pe traseul obișnuit, de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, către Parcul Municipal, Primăria Târgu Jiu și Piața Prefecturii.
Vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment spiritual, apreciat de mii de credincioși târgujieni”, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR