Connect with us

ACTUALITATE

Un milion de lei, pentru reparații la 16 posturi de poliție din Gorj

Postat acum

on

Sediile a 16 posturi de poliție din județul Gorj vor intra în reparații, suma alocată fiind de aproximativ un milion de lei. În programul de întreținere este inclus și Serviciul de Cazier, de la Inspectoratul Județean de Poliție, din Târgu Jiu. „Se vor executa, în conformitate cu cerințele specificate în Caietele de sarcini, respectiv Lucrări de reparații curente sedii de poliție I.P.J. Gorj: Lotul 1 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Serviciului Cazier Judiciar Statistică Evidență Operativă ; Lotul 2 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Post Poliție Albeni; Lotul 3 Execuția lucrărilor de reparații curente la imobilul Post Poliție Bustuchin; Lotul 4 Execuția lucrărilor de reparații curente la Grupurile sanitare la sediile Posturilor de Poliție Arcani, Peștișani, Godinești, Ciuperceni, Telești, Dănești, Schela, Săcelu, Baia de Fier, Polovragi, Bumbești-Pițic, Săulești, Aninoasa, Țânțăreni”, conform informațiilor Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Incendiu într-un bloc din Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Este incendiu la etajul patru al unui bloc din Târgu Jiu. Focul e fost văzut de vecini, în locuința incendiată trăind un bărbat cunoscut cu patima alcoolului. Pompierii sunt la fața locului.

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Tg-Jiu. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Până în acest moment nu au fost identificate victime. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Fostul ministru, Valeriu Stoica, la inaugurarea unui parc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a fost prezent, azi, la Târgu Jiu, la inaugurarea parcului de lângă Coloana Infinitului. „Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru”, a apus primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1 Decembrie la Drăguțești: Depunere de coroane de flori și fasole cu cârnați și varză!

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din comuna Drăguțești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru 1 Decembrie.

Mai exact, s-a pregătit un program de manifestări cu copiii comunei, s-au depus coroane de flori la monumentul reprezentativ al localității și s-a gătit fasole cu cârnați și varză pentru participanți.

Mai exact, peste 400 de persoane din localitate au servit fasole cu cârnați, cu varză și cu turtă sau pâine. S-a mai oferit vin fiert aromat celor câteva a sute de participanți invitați aici de edilul Ion Dumitru Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR