Connect with us

SĂNĂTATE

Un medic neurolog de excepție oferă consultații la Clinica Medical ONE

Postat acum

on

0 Shares

Marți 01 august 2023  –  doctorița ILEANA GEANĂ, medic primar neurolog, doctor în medicină în cadrul Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, va oferi consultații în clinica Medical One, acoperind cele mai vaste patologii neurologice:

infarcte cerebrale (și alte boli vasculare ale sistemului nervos);

Parkinson (și alte boli ale sistemului extrapiramidal);

migrena (și alte dureri primare și secundare de cap și de față);

meningite (și alte infecții ale sistemului nervos central);

epilepsie, scleroză multiplă (și alte boli demielinizante ale sistemului nervos);

demență (și alte sindroame degenerative);

polineuropatia (și alte boli ale sistemului nervos periferic și a sistemului muscular);

tumori ale sistemului nervos.

Dacă doriți o consultație inițială sau o consultație second opinion de la un medic cu o vastă experiență  în neurologie vă puteți programa la unul din numerele de telefon:

0770 20 10 20

0353 419 419

programari@medical-one.ro, potrivit unui anunț al Clinicii Medical ONE.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SĂNĂTATE

O clinică stomatologică ultramodernă din Târgu Jiu angajează: Ne mărim echipa!

Postat acum

on

De către

CM POP DENT, clinica stomatologică ultramodernă a doctoriței Maria Popescu, dotată cu aparatură de ultimă generație, face angajări.

Unitatea medicală caută medici stomatologi generaliști/specialiști ORTODONȚIE, în vederea unei colaborări sau chiar pentru angajare de lungă durată.

„Oferim procent motivant din încasări(40-50%), portofoliu de pacienți deja creat”, transmite staff-ul clinicii din municipiu.

 

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Ministrul Sănătății: ”Trebuie să avem și la Târgu Jiu un spital nou”!

Postat acum

on

De către

Ministrul Sănătății a abordat problema Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a subliniat necesitatea remedierii acestuia dar și a construirii unuia nou.

Ministrul a menționat că spitalul din municipiu este unui vechi și că este necesară modernizarea acestuia. Rafila a subliniat că unitatea trebuie inclusă pe lista spitalelor ce vor fi construite cu bani de la Banca Europeană de Investiții, pentru că nu a fost inclus inițial în planul PNRR pentru evaluare.

Ministrul a menționat că speră ca SJU Târgu Jiu sa fie eligibil în perioada 2027-2028, pentru că în municipiu sa fie construit un spital nou.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Infiltrații, în blocul operator: Internările și intervențiile chirurgicale, limitate la SJU Târgu Jiu-Spitalul Tudor Vladimirescu

Postat acum

on

De către

Secția Chirurgie Generală 1 și sălile de operație aferente acestei secții, situate la etajul 2 al clădirii din strada Tudor Vladimirescu, vor intra în reabilitare energetică. Începând cu data de 23 aprilie 2024, a început relocarea acesteia la etajul 3, în cadrul Secției Chirurgie Generală 2, fiind redus considerabil numărul de paturi (43 de paturi în prezent din totalul celor două secții de 78 paturi). Ca urmare a acestui fapt, internările și intervențiile chirurgicale sunt limitate doar la cazurile de urgență.

Au fost transmise adrese de informare și de sprijin către unitățile medicale din județul Gorj, cât și către cele din județele limitrofe, pentru ca, până la finalizarea acestor lucrări, să sprijine Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu preluarea cazurilor pe care unitatea noastră sanitară nu le va mai putea prelua, a anunțat SJU Târgu Jiu.

În seara zilei de 23 aprilie 2024, în cadrul blocului operator al Secției Chirurgie Generală 1 de la etajul 2, s-au produs infiltrații prin plafonul celor două săli de operație deasupra cărora se află două terase.

Apa care s-a infiltrat prin plafon nu a afectat aparatura medicală din sălile de operație. Menționăm faptul că în data de 23 aprilie 2024, garda a fost asigurată de medicii Secției Chirurgie Generală 2, intervențiile chirurgicale fiind efectuate în sălile de operație de la etajul 3, aferente acestei secții.

„La fața locului se află, de azi dimineață, echipele de intervenție pentru remedierea urgentă a situației. Menționăm că după finalizarea lucrărilor de reabilitare energetică, Secțiile Chirurgie 1 și Chirurgie Generală 2, sălile de operație aferente celor două secții vor intra în intra într-un proces complex de reabilitare și modernizare”, a transmis Biroul de Presă al SJU Târgu Jiu.

Continuă să citeşti