Connect with us

COMUNITATE

Un magazin din Tismana oferă reduceri celor care plătesc numerar

Postat acum

on

Administratorul unui magazin de materiale de construcții din orașul Tismana a hotărât să ofere o reducere persoanelor care cumpără de la magazinul său și plătesc cash. Cumpărătorii care achită în numerar produsele vor primi un discount de 2%.

„La Magazinul nostru de materiale construcții, My Store, din orașul Tismana, celor care vor plăti numerar se va acorda un discount de 2% pentru orice produs cumpărat! Vom încerca să renunțăm la orice plată cu cardul! Decât să dăm 1% la bănci prin plata cu cardul, mai bine ajutăm oamenii cu un discount dublu, adică 2%.”, a scris administratorul magazinului, pe o rețea de socializare.

Este de amintit că la Târgu Jiu vor fi organizate proteste în zilele următoare împotriva măsurilor de austeritate aprobate de către Guvern.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Masă tradițională de 1 Decembrie, la Țicleni

Postat acum

on

O masă tradițională va fi oferită de Ziua Națională a României la Țicleni. Locuitorii orașului sunt invitați la evenimentele care vor fi organizate la Centrul de festivități al Primăriei din Țicleni(cantina), de la ora 11,00.

Înainte de masa tradițională va fi oficiată o slujbă religioasă și va avea loc un program evocator. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Țicleni și Casa de Cultură din localitate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Continuă greva generală la AJOFM Gorj

Postat acum

on

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj continuă și miercuri protestele. Este a patra zi de grevă generală a funcționarilor AJOFM Gorj. Greviștii cer majorări salariale și condiții mai bune de muncă, precum și angajări de personal. Activitatea cu publicul este suspendată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO: Bancă montată în memoria tânărul care a murit în râul Jiu

Postat acum

on

O bancă smart a fost montată pe faleza râului Jiu, în memoria tânărului de 16 ani, din Târgu Jiu, care a murit înecat în râu, în zona Parcului Central. Banca a fost instalată la solicitarea colegilor și a prietenilor adolescentului, lângă Podul Ferdinand.

„La cererea tinerilor am montat o bancă smart în Parcul Central, chiar lângă Podul Ferdinand. Banca este dotată cu panou fotovoltaic și porturi de tip USB.

Solicitarea a fost făcută pentru cei care se simt apropiați de tânărul care și-a pierdut viata în apele Jiului și doresc să rămână câteva momente în zonă.”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!