Connect with us

SPORT

Un gorjean, în echipa de organizare a Campionatului Mondial de Minifotbal

Postat acum

on

Un gorjean a făcut parte din echipa de organizare a Campionatului Mondial de Minifotbal, unde România a devenit campionană. David Alberti Constantinescu a fost arbitru și observator la minifotbal în Târgu Jiu, după care a plecat în București. Conduce Comisia IT, presă și relații publice din Federația Română de Minifotbal.

„O experiență fantastică, de neuitat! Să faci parte din echipa de organizare a unui Campionat Mondial e un motiv de mândrie în sine, dar ca acel Mondial să fie câștigat chiar de  România, transformă totul într-o poveste de vis!  Felicitări jucătorilor, staff-ului și conducerii pentru acest moment istoric în minifotbalul românesc și în sportul românesc în general, unde nu mulți pot spune că au fost sau sunt campioni ai lumii.

Mulțumesc World Minifootball Federation și European Minifootball Federation pentru invitația făcută, de a fi parte din echipa de organizare și un mare mulțumesc, din inimă, colegilor mei, prietenilor mei, Nemanja Ljumovic și Mark Staines pentru munca dusă la bun sfârșit, la un nou turneu internațional. A fost un an, 2023, cu atât de multe bucurii și realizări, dar și cu un consum mare de timp și energie, cele mai de preț comodități pe care le avem. Privesc cu nerăbdare spre vacanța de iarnă acum, dar și cu un gând spre competițiile internaționale de anul viitor, în frunte cu Campionatul European, turneu pe care România va încerca să-l recâștige pentru prima oară din 2015 încoace. Să ne auzim numai de bine, prieteni!”, conform lui David Alberti Constantinescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu, lăsați fără masă caldă de primărie! Prunariu: V-ați găsit de unde să faceți reduceri, de la gura sportivilor!

Postat acum

on

De către

Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii Târgu Jiu, a făcut publică o adresă a primăriei municipiului prin care clubul era anunțat că UAT-ul nu mai plătește masa caldă pentru sportivi.

Reacția lui Prunariu a fost critică la adresa autorităților obligate să strângă cureaua.

„Că n-o să reduceți cheltuielile importante, tăiați de la copii!De Moș Nicolae asta e cadoul făcut de primărie și primar, celor mai buni sportivi din oraș și județ.Să nu credeți că dădea primăria de la ea, ci în urma unor obligații asumate prin protocol și hotărâri de consiliu local și de guvern, ca urmare a dărâmării stadionului vechi. Hotelul Sport, unde dormeau și mâncau sportivii clubului, este și acum închis din vina voastră.Ăsta e Marcel Romanescu și echipa lui!Dumnezeu să vă dea după suflet!Să vă fie rușine obrazului”, a transmis directorul clubului sportiv.

Primăria a anunțat, în scris, clubul, că nu mai poate achita cheltuielile de masă ale sportivilor pe luna noiembrie, decembrie… urmare a ordonanței austerității.

Continuă să citeşti

SPORT

Clubul Pandurii și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box

Postat acum

on

Clubul Sporitv Pandurii Târgu Jiu și-a prezentat sportivii care au obținut rezultate de excepție la box. Tinerii au reprezentat cu mândrie Clubul Pandurii Târgu Jiu și România la competițiile interne și internaționale în anul 2023 și au obținut medalii de aur, argint și bronz. Aceștia sunt:

Căldăraru Florin

Palapuic Saly

Teodosescu Angelo

Teodosescu Mario

Brîncoveanu Cristina

Pobirci Ciprian

Cocoranu Alexandru

Grancea Carla

Popescu Alexandru

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa lu Mititelu pierde, în deplasare

Postat acum

on

De către

FCU Craiova a mai pierdut un meci în Liga 1. Oltenii lu Mititelu au cedat în fața celor de la U Cluj, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Ianis Stoica și Daniel Popa, pentru U Cluj și de Bahassa pentru FCU Craiova. FCU Craiova se află pe locul 14 în campionat.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!