Connect with us

ACTUALITATE

Un fost consilier personal vânează un post la APIA Motru!

Postat acum

pe

Dan Matei Anton, fostul consilier personal al edilului liberal de Motru, este unul dintre cei zece candidați care s-au înscris în cursa pentru ocuparea unui post de inspector la APIA Motru. Prima probă va avea loc chiar mâine, iar Matei este favoritul, spun inclusiv cei înscriși în competiție care nu cred în veridicitatea concursului.

Dan Matei Anton a avansat de la Uzina Mecanică, la IMSAT Motru, apoi la Primăria Motru iar acum se vrea inspector de specialitate la APIA, fara să aibă niciun fel de experiență în domeniul postului. Localnicii spun că Matei este cel care ar fi brevetat „sudarea rulmentului”, „controlul plaselor salariaților la intrarea și ieșirea din schimb” și „are”calități necesare pentru post deoarece deține studii de inginer în aeronautică și cibernetică, finalizând cursuri la Politehnica Timișoara.

De altfel, în sânul PNL sunt mai multe nemulțumiri ale unor membri de partid care nu agreează aceste numiri ale unor persoane care au adus și aduc deservicii imaginii organizației.

Pentru Matei s-au tras sfori, inclusiv în campania electorală, pentru a fi angajat la CEO, inginer șef birou la o carieră. Interesant este că liberali din minerit au refuzat angajarea lui Matei la o carieră cunoscandu-i felul de a lucra, faptul că este o persoana conflictuală, parcursul sau profesional fiind unul cu probleme legate de acceptarea sa de către colectiv.

 

 

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cowboy de Târgu Jiu, călare prin oraș! Nu l-a oprit nimeni

Postat acum

pe

Un tânăr, plictisit de ziua caldă de sâmbătă, a decis să își scoată bidiviu prin oraș. Respectivul a încălecat pe cal și a dat o tura prin municipiu, fiind văzut, de participanții la trafic, în cartierul 9 Mai. Nimeni nu l-a oprit pe respectivul călăreț, măcar să îl întrebe ce caută pe străzi, hipodromul pentru iubitorii de călărie nefiind prin zona respectivă.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Consilier local: „Focar de infecție lângă un loc de joacă

Postat acum

pe

Un consilier local din Târgu Jiu vrea să oblige Consiliul Municipal să facă curat lângă un loc de joacă. Luis Popa a postat pe pagina de socializare imagini cu mizeria dintr-o fostă centrală de cartier, aflată chiar lângă locul de joacă. În interior, se văd pereții degradați, umezeală și resturi de tot felul. „Este o centrală veche, plină de mizerie, iar părinții din zona mi-au ridicat problema, ca merg cu cei mici la locul de joaca și miroase foarte urât. Voi ridica problema in Consiliul Local, pentru a fi luate măsuri cu acest focar de infecție de lângă locul de joacă”, a spus consilierul PSD.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Casă în flăcări la Drăgoieni! Bărbat de 79 de ani, mort în locuință

Postat acum

pe

Un incendiu la o locuință din Dragoieni a fost sesizat în urmă cu scurt timp la 112. O autospecială a ISU Gorj dar și un echipaj de politie este deja la fața locului. Pompierii intervin pentru reducerea pagubelor din gospodăria afectată, spun participanți la trafic, martori ai evenimentului.

În locuința care a luat foc a fost găsit mort un bărbat de 79 de ani, probabil intoxicat cu monoxid de carbon. Politia a deschis dosar penal.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:0618:12 EET
Se simt: 6°C
Vânt : 10km/h N
Umiditate : 45%
Presiunea aerului: 1029.46mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
13/1°C
15/1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI