Connect with us

ACTUALITATE

Un fost consilier personal vânează un post la APIA Motru!

Postat acum

on

Dan Matei Anton, fostul consilier personal al edilului liberal de Motru, este unul dintre cei zece candidați care s-au înscris în cursa pentru ocuparea unui post de inspector la APIA Motru. Prima probă va avea loc chiar mâine, iar Matei este favoritul, spun inclusiv cei înscriși în competiție care nu cred în veridicitatea concursului.

Dan Matei Anton a avansat de la Uzina Mecanică, la IMSAT Motru, apoi la Primăria Motru iar acum se vrea inspector de specialitate la APIA, fara să aibă niciun fel de experiență în domeniul postului. Localnicii spun că Matei este cel care ar fi brevetat „sudarea rulmentului”, „controlul plaselor salariaților la intrarea și ieșirea din schimb” și „are”calități necesare pentru post deoarece deține studii de inginer în aeronautică și cibernetică, finalizând cursuri la Politehnica Timișoara.

De altfel, în sânul PNL sunt mai multe nemulțumiri ale unor membri de partid care nu agreează aceste numiri ale unor persoane care au adus și aduc deservicii imaginii organizației.

Pentru Matei s-au tras sfori, inclusiv în campania electorală, pentru a fi angajat la CEO, inginer șef birou la o carieră. Interesant este că liberali din minerit au refuzat angajarea lui Matei la o carieră cunoscandu-i felul de a lucra, faptul că este o persoana conflictuală, parcursul sau profesional fiind unul cu probleme legate de acceptarea sa de către colectiv.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Incendiu într-un bloc din Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Este incendiu la etajul patru al unui bloc din Târgu Jiu. Focul e fost văzut de vecini, în locuința incendiată trăind un bărbat cunoscut cu patima alcoolului. Pompierii sunt la fața locului.

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Tg-Jiu. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Până în acest moment nu au fost identificate victime. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Fostul ministru, Valeriu Stoica, la inaugurarea unui parc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a fost prezent, azi, la Târgu Jiu, la inaugurarea parcului de lângă Coloana Infinitului. „Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru”, a apus primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1 Decembrie la Drăguțești: Depunere de coroane de flori și fasole cu cârnați și varză!

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din comuna Drăguțești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru 1 Decembrie.

Mai exact, s-a pregătit un program de manifestări cu copiii comunei, s-au depus coroane de flori la monumentul reprezentativ al localității și s-a gătit fasole cu cârnați și varză pentru participanți.

Mai exact, peste 400 de persoane din localitate au servit fasole cu cârnați, cu varză și cu turtă sau pâine. S-a mai oferit vin fiert aromat celor câteva a sute de participanți invitați aici de edilul Ion Dumitru Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR