Connect with us

ACTUALITATE

Un fost consilier personal vânează un post la APIA Motru!

Postat acum

on

Dan Matei Anton, fostul consilier personal al edilului liberal de Motru, este unul dintre cei zece candidați care s-au înscris în cursa pentru ocuparea unui post de inspector la APIA Motru. Prima probă va avea loc chiar mâine, iar Matei este favoritul, spun inclusiv cei înscriși în competiție care nu cred în veridicitatea concursului.

Dan Matei Anton a avansat de la Uzina Mecanică, la IMSAT Motru, apoi la Primăria Motru iar acum se vrea inspector de specialitate la APIA, fara să aibă niciun fel de experiență în domeniul postului. Localnicii spun că Matei este cel care ar fi brevetat „sudarea rulmentului”, „controlul plaselor salariaților la intrarea și ieșirea din schimb” și „are”calități necesare pentru post deoarece deține studii de inginer în aeronautică și cibernetică, finalizând cursuri la Politehnica Timișoara.

De altfel, în sânul PNL sunt mai multe nemulțumiri ale unor membri de partid care nu agreează aceste numiri ale unor persoane care au adus și aduc deservicii imaginii organizației.

Pentru Matei s-au tras sfori, inclusiv în campania electorală, pentru a fi angajat la CEO, inginer șef birou la o carieră. Interesant este că liberali din minerit au refuzat angajarea lui Matei la o carieră cunoscandu-i felul de a lucra, faptul că este o persoana conflictuală, parcursul sau profesional fiind unul cu probleme legate de acceptarea sa de către colectiv.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Motrean infectat cu coronavirus varianta Delta

Postat acum

on

De către

Un motrean de 71 de ani a fost depistat cu coronavirus, varianta Delta. Bărbatul se află internat într-un spital din capitală. Interesant este că gorjeanul nu a fost plecat în străinătate și a declarat că nu a intrat în contact cu persoane venite din Marea Britanie.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, prezent la o reuniune organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Postat acum

on

De către

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a participat, joi, 22 iulie, la o reuniune organizată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.  Tema a fost „Dialogul cu mediul de afaceri și autoritățile locale pe Programul Operațional Tranziție Justă”. Aici, președintele CJ Gorj a primit asigurări că banii vor fi direcționați echitabil către județele afectate de tranziția energetică.

”Cu toții suntem preocupați de modul în care vor fi alocate fondurile destinate Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027 (aproximativ 2,2 miliarde euro), tipurile de investiții ce vor primi finanțare, precum și detalii despre viitoarele apeluri de proiecte. Din acest motiv, joi, 22 iunie, am dat curs invitației la dialog adresată de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul unei reuniuni cu tema „Dialogul cu mediul de afaceri și autoritățile locale pe Programul Operațional Tranziție Justă”. Reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene ne-au asigurat că fondurile disponibile vor fi direcționate echitabil către investiții care să conducă la reducerea emisiilor și diversificare economică, dar care să contribuie, totodată, și la asigurarea unei tranziții sociale juste și eficiente.

Mai mult, le-am solicitat reprezentanților Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene să organizeze deplasări în teritoriu, să promoveze oportunitățile oferite în cadrul Programului Operațional Tranziție Justă 2021-2027, la aceste întâlniri urmând să participe inclusiv potențiali beneficiari (mediu de afaceri, autorități publice, societate civilă etc.). În acest context, Consiliul Județean Gorj va organiza o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie din România, pentru promovarea Județului Gorj ca zonă cu un mare potențial de dezvoltare și diversificare economică. Prima întâlnire în acest sens va fi organizată la începutul lunii octombrie 2021, cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Româno-Franceză” declară Cosmin Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR