Connect with us

COMUNITATE

Un consilier județean și-a donat indemnizația pe un an, pentru efectuarea de trasee de via-ferrata

Postat acum

on

Un consilier județean de la Târgu Jiu și-a donat indemnizația, timp de un an, unei asociații care a efectuat mai multe trasee de via-ferrata, la Baia de Fier. Mihai Olaru a cedat cei 6.000 de lei, Asociației White Wolf, care a montat și celebrele hamace la înălțime, între stânci, deasupra drumului. „Am donat indemnizația de consilier județean pe anul trecut (6.000 de lei), pentru ca această asociație să poată întreține traseele, să marcheze altele și să dezvolte proiecte, astfel încât să atragem și mai mulți turiști. White Wolf Club Baia De Fier este o asociație din Baia de Fier, care a realizat mai multe trasee via-ferrata și celebrele hamace la înălțime, între stânci, reușind să crească mult potențialul turistic al zonei. Am spus-o mereu, activitatea acestei asociații a dus la transformarea localității Baia de Fier dintr-una de turism de tranzit într-una în care poți sta mai multe zile, pentru că iubitorii de munte au cum să-și petreacă timpul”, a spus Mihai Olaru, care a propus sprijinirea mai multor asociții non-profit din județ, cu bani de la bujetul CJ.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Motru, restaurantul Alexander: 350 de vârstnici, sărbătoriți de autoritatea municipală

Postat acum

on

De către

Restaurantul Alexander din Motru a găzduit în această după-amiază o adevărată petrecere organizată de autoritatea locală pentru 350 de pensionari din municipiu.

Pe lângă preparatele gustoase și muzica de calitate, în program a fost prinsă și premierea câștigătorilor la concursul de șah și table organizat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

De asemenea, aici a fost premiat celui mai vârstnic participat, fiind vorba de tatăl directorului CEO Daniel Burlan, pensionarul fiind în etate de 91 de ani, și s-a acordat o diploma de excelență pentru maestrul Feraru Gheorghe.

În acest cadru s-au mai acordat și diplome și premii in bani dar și plăcute cu produse farmaceutice de la Catena și Fiterman.

Primarul Cosmin Morega a fost alături de invitați, pe tot parcursul evenimentului.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Ilegalități pe Valea Susenilor, jandarmii au aplicat amenzi de 16.000 de lei

Postat acum

on

De către

În cursul acestei saptamani, în timp ce patrulau pe „Valea Susenilor”, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu au identificat două utilaje forestiere, aparținând a două societăți comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea materialelor lemnoase, care transportau bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Șușița Seacă.

În avalul acestui curs de apă se află o stație de captare ce deservește populația comunei Runcu.
Jandarmii au desfășurat activități specifice, identificând societățile respective și le-au sancționat cu suma de 16000 lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Minor de 13 ani, dispărut de la domiciliu

Postat acum

on

De către

La data de 30 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că minorul NEAMȚU MARIUS COSTINI, de 13 ani, din municipiul Târgu-Jiu a plecat în mod voluntar de la unitate de învățământ, unde se afla la cursuri și nu a mai revenit până în prezent. Băiatul este cunoscut cu plecări repetate.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.65 metri, greutate aproximativă 60 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, fără semne particulare.

La momentul plecării băiatul purta un trening de culoare gri, iar în picioare purta încălțăminte tip adidas de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR