Connect with us

ACTUALITATE

Un barman din Târgu Jiu a câștigat un milion de euro la poker. E campion european!

Postat acum

on

Un tânăr din Târgu Jiu, Răzvan Belea, a devenit noaptea trecută campion european la poker, în cadrul unei competiții care a avut loc la Paris. A câștigat marele premiu de peste un milion de euro.
Potrivit cazino365.ro, jucătorul român de poker Răzvan “razvyqq” Belea a reușit o performanță istorică duminică, 26 februarie, la European Poker Tour Paris 2023, clasându-se pe prima poziție la Main Event-ul cu buy-in de 5.300 de euro și un 1.606 de intrări. Pentru parcursul său, Răzvan Belea a pus mâna pe un premiu senzațional de 1.170.000 de euro.

Parcursul românului din Târgu Jiu nu este deloc întâmplător, acesta fiind și câștigătorul Main Eventului 888poker LIVE București 2021, acolo unde a pus mâna pe un premiu de 50.000€ plus un pachet Road to Vegas în valoare de 13.000$ acordat de cei de la 888poker. Ca mulți alți jucători de succes, Răzvan și-a construit bankrollul pornind de la turneele gratuite de pe PokerStars, iar în viața de zi cu zi a lucrat la un moment dat ca barman, conform cazino365.ro.
Foto: cazino365.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR