Connect with us

ACTUALITATE

Un bărbat a căzut dintr-un copac din cimitir

Postat acum

on

A căzut din copac în timp ce incerca să il toaleteze. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un tânăr de 21 de ani, din comuna Drăgoteşti, cu privire la faptul că un localnic de 38 de ani, ar fi căzut dintr-un copac, în cimitirul din satul Drăgoteşti.

Poliţiștii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani, iar din verificări au stabilit că acesta, în timp ce se afla în cimitirul din satul Drăgoteşti, din spatele bisericii, unde efectua activităţi de toaletare a pomilor şi curăţenie, s-a urcat într-un copac, pentru a-i tăia crengile, iar din neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 3 metri.

Din verificări a mai rezultat faptul că acesta este asistat social, în fişa postului având în întreţinere Cimitirul Drăgoteşti și în ziua respectivă era planificat pentru efectuarea activităților de curăţenie.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Despre evenimentul produs a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Tânăr din Scoarța, înecat în Dunăre

Postat acum

on

De către

La finalul acestei luni ar fi împlinit 33 de ani dar și-a pierdut viața în timp ce se afla în vacanță, la Dunăre. Este vorba despre Cristinel Vîrjan din Bobu, comuna Scoarța, ce a fost înghițit de apa într-o zonă în care erau mai multe persoane și propria sa soție care nu a mai putut face nimic pentru acesta. Bărbatul a fost scos din Dunăre în timp ce inima încă îi bătea dar a murit pe patul de spital, în Craiova, scurt timp mai târziu.

Cristinel Vârjan era căsătorit civil de mai puțin de doi ani de zile. Cei doi soți nu aveau copii.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Firmă din Drăguțești amendată de Gardă de Mediu

Postat acum

on

De către

O altă firma care desfășoară activitate autorizata de dezmembrări auto a încălcat legislația specifică în domeniu. Este vorba de o societate care desfășoară activitate pe raza localității Drăguțești. Pentru încălcarea legislației de mediu, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17500 lei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: Iresponsabilitate și vandalism, pompe stradale distruse

Postat acum

on

De către

„Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse”, transmite viceprimarul municipiului, Bogdan Bejinaru.

Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite, completează alesul local.

„Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent”, a completat vicele.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR