Connect with us

ACTUALITATE

Un bărbat a căzut dintr-un copac din cimitir

Postat acum

on

A căzut din copac în timp ce incerca să il toaleteze. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un tânăr de 21 de ani, din comuna Drăgoteşti, cu privire la faptul că un localnic de 38 de ani, ar fi căzut dintr-un copac, în cimitirul din satul Drăgoteşti.

Poliţiștii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani, iar din verificări au stabilit că acesta, în timp ce se afla în cimitirul din satul Drăgoteşti, din spatele bisericii, unde efectua activităţi de toaletare a pomilor şi curăţenie, s-a urcat într-un copac, pentru a-i tăia crengile, iar din neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 3 metri.

Din verificări a mai rezultat faptul că acesta este asistat social, în fişa postului având în întreţinere Cimitirul Drăgoteşti și în ziua respectivă era planificat pentru efectuarea activităților de curăţenie.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Despre evenimentul produs a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vrei să mergi în Italia? Uite ce se întâmplă de la jumătatea lunii mai!

Postat acum

on

De către

Românii care vor să meargă în Italia, în această vară, o pot face, cu condiția să fie vaccinați. De la 15 mai, Guvernul Italian a anunțat că relaxează restricțiile și condițiile de intrare în țară. Restricţiile privind sosirile din statele UE expiră la jumătatea lunii în curs, iar premierul țării  declarat că se lucrează la creşterea numărului de zboruri „scutite de COVID”, pentru care cerinţa de carantină va fi ridicată în iunie. Italia încearcă să îşi revină după o recesiune dură, cauzată de pandemie, iar turismul este unul din domeniile afectate. Autoritățile vor să faciliteze circulaţia persoanelor imunizate, vaccinate sau care au un test negativ pentru COVID-19. Sâmbătă, Italia a înregistrat din nou 10.000 de noi cazuri şi 224 de decese cauzate de COVID-19. Numărul total al morţilor depăşeşte 122.000, cel mai grav din UE, raportat la numărul populaţiei.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sindicalist CEO: „Minerilor și energeticienilor, ieșiți odată în stradă!”

Postat acum

on

De către

Un lider de sindicat din CEO îi îndeamnă pe angajați să iasă în stradă, pentru a-și cere drepturile. Asta după ce primele salariaților, ce ar fi trebuit primite de 1 mai, au întârziat, din cauza lipsei banilor, cu care se confruntă compania. Nicu Bunoaica, unul dintre cei care protestează în Piața Prefecturii de trei luni, a făcut apel la colegii lui, pe care îi cheamă să se alăture protestatarilor. „În atenția minerilor și energeticienilor…Prima de 1300 lei, adică de 1 mai, va fi de 15 mai, datorită lipsei banilor. Minerilor și energeticienilor ieșiți odată în stradă și hai să rezolvăm problema CEO că va fi și mai rău. Treziți-vă fătălailor odată!”, a scris Nicu Bunoaica, pe pagina personală de socializare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Au stat la coadă toată noaptea, pentru vaccinare

Postat acum

on

De către

S-a stat la cozi, azi-noapte, pentru vaccinare, după ce s-a dat startul campaniei și pe timpul nopții. În capitală, mii de persoane s-au imunizat, în centrele deschise non stop. Deși numărul celor care au trecut pragul acestora a fost destul de mare, autoritățile spun că timpul de așteptare nu a fost mai mare de un sfert de oră.

Vaccinarea se face fără programare, începând de azi, în toată țara.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR