Connect with us

EVENIMENTE

Un an și 10 luni de pușcărie, după ce a condus beat și fără permis

Postat acum

on

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a fost condamnat la un an și 10 luni de închisoare, după ce a fost prins conducând beat și fără permis. Tânărul a fost ridicat de polițiști, după pronunțarea hotărârii de condamnare și dus în penitenciarul din Târgu Jiu. „Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 1 an și 10 luni, emis de Judecătoria Novaci pe numele unui bărbat, de 37 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu”, arată IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR