Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Ultimul troleibuz nou a ajuns la Transloc

Postat acum

on

Autoritatea municipală anunță că în folosul comunității circulă de astăzi 35 de mijloace de transport în comun noi, dintre care 15 cu autonomie extinsă!

„Sunt ale municipiului Târgu Jiu, astăzi a ajuns și ultimul troleibuz aici și continuă procesul de modernizare a transportului în comun la nivelul orașului.Totul este posibil datorită unor proiecte cu finanțare europeană a căror valoare depășește 35 de milioane de euro. Este rezultatul muncii echipei din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, căreia îi mulțumesc pentru operativitate și seriozitate. Îi mulțumesc și domnului Marius Ionescu, directorul Direcției Programe, Politici Comunitare și Managementul Calității.Nu în ultimul rând, trebuie amintită contribuția Societății SOLARIS, firma care ne-a furnizat mijloacele de transport în comun”, anunță viceprimarul Bogdan Bejinaru.

„Continuăm să lucrăm pentru a reabilita rețeaua de contact pe o distanță de 13,6 km, montarea de stații noi, va fi amenajat și modernizat depoul Transloc și, de asemenea, va fi instalat sistemul ”e-ticketing” care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată.Cei care se îndoiau la începutul acestor proiecte că vor deveni realitate, astăzi pot circula cu noile troleibuze. În curând, întregul sistem de transport în comun de la Târgu Jiu va fi printre cele mai moderne din zona Olteniei”, a completat vicele de Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Film documentar, pentru localnicii unei comune din Gorj

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Glogova sunt invitați la film. Vineri, 13 octombrie, va avea loc, la Casa Glogovenilor, proiecția în premieră a video-documentarului „Tudor Vladimirescu. Istorie, Revoluție și Legendă”, partea a doua.
În localitate se desfășoară, în acest weekend, zilele comunei, evenimentele fiind organizate timp de două zile, sâmbătă și duminică.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

17 străzi din Brănești, în reabilitare

Postat acum

on

De către

Datorită implicării autorităților locale, cu sprijinul echipei PSD Gorj, oamenii din localitatea Brănești vor beneficia de modernizarea ultimilor kilometri rămași neasfaltați din comună. Proiectul în valoare de 10.081.470 de lei a fost aprobat, iar în perioada următoare, lucrările la cele 17 străzi vor intra în execuție.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a transmis felicitări primarului Gheorghe Stoichitoiu pentru acest proiect.

 

 

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

7000 mp la Aprilia: Cea mai lungă pârtie artificială de ski se deschide în Gorj!

Postat acum

on

De către

Patronii Aprilia Park de la Sănătești anunță că au realizat un nou spațiu de agrement pentru gorjeni. De data aceasta investiția este unică la nivelul țării, fiind vorba despre cea mai lungă pârtie artificială de ski care va fi inaugurată pe 28 octombrie.

„O tonă de efort și speranță mai târziu, zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de lucru, sute de tehnicieni, colaboratori și oameni implicați în proiect, zeci de utilaje și un singur an”, asta au investit cei de la Aprilia în noua pârtie.

De altfel, deschiderea oficială a celei mai lungi pârtii artificiale de ski și snowboard din România va avea loc, sâmbătă, 28.10.2023. Pârtia va satisface cu siguranță exigențele tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă și amatorilor de adrenalină, care sunt invitați să încerce cei peste 7000 de metri pătrați de suprafață de pârtie artificială de ultimă generație și cele 3 benzi de tubby slide.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR