Connect with us

ACTUALITATE

Ulciorul merge doar de patru ori la apă: Arestat pentru conducere repetată cu permisul anulat!

Postat acum

on

La data de 29 mai 2019, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

După o lună, la data de 29 iunie 2019, bărbatul a fost depistat iar de polițiști din cadrul Biroului Rutier conducând un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și de această dată, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

După mai bine de un an, la data de 4 iulie 2020, același bărbat a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe strada Bicaz, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcoolemie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 octombrie 2020, bărbatul a fost depistat din nou de polițiști conducând un autoturism pe Calea Severinului, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, în vederea audierii.

În urma administrării probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Guvernul a aprobat, azi, ajutorul de stat pentru CEO

Postat acum

on

De către

Guvernul a adoptat, azi, hotărârea de guvern privind aprobarea acordării ajutorului de stat pentru restructurare, sub formă de grant Societăţii „Complexul Energetic Oltenia” S.A. în scopul finanţării cheltuielilor cu certificatele de emisii de gaze cu efect de seră, pentru anul 2023. Astfel, compania va primi un ajutor de stat în valoare de 449 milioane lei pentru anul 2023.

Potrivit comunicatului de presă al Executivului, ajutorul de stat de restructurare sub formă de granturi se acordă integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Energiei, şi va fi folosit pentru:

a) achiziţia de certificate de emisii de gaze cu efect de seră necesare pentru îndeplinirea obligaţiei de restituire a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră aferente anului 2022, corespunzătoare emisiilor de gaze provenite de la instalaţiile societăţii, cu scadenţă la data de 30 aprilie 2023;

b) achiziţia de certificate de emisii de gaze cu efect de seră aferente anului 2023, corespunzătoare emisiilor de gaze provenite de la instalaţiile societăţii, cu scadenţă la data de 30 aprilie 2024”.

Ajutorul de stat este acordat anual, de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Ministerului Energiei, în limita prevederilor bugetare aprobate şi se aprobă prin hotărâri ale Guvernului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Tismana: Spectacol caritabil pentru Bianca, de Florii!

Postat acum

on

De către

Pe data de 9 aprilie, la orele 14.00, în ziua de ,,Florii,, Primăria Orașului Tismana, alături de Ansamblul Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului”, Casa de Cultură „George Coșbuc” va organiza spectacolul caritabil ” Împreună pentru Bianca”.

La spectacolul organizat vor fi prezenți următorii soliști vocali care ne vor încânta cu melodiile lor și anume: Claudia Torop, Roberta Crintea, Maria Loga, Alexandra Bleaje, Andra Matei, Victorița Lăcătușu, Ion Drăgan, Ileana Lăceanu, Adi Ologu, Tantan Florin.

Toți banii din vânzarea biletelor și din urma mobilă care se vor aduna în urma acestui spectacol caritabil vor fi depuși în cont pe numele Biancăi. Biletele se pot cumpăra de la sediul Casei de Cultură de la directorul Tantan Florin sau se la primarul Petre Remetea.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Firmă de salubritate, amendată cu 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Firma de salubritate Polaris a fost amendată cu 50.000 de lei, de comisarii Gărzii de Mediu. Un camion a fost filmat în timp ce transporta deșeuri, fără să le asigure, resturile căzând pe drum. “Deșeurile care urmează a fi transportate trebuie asigurate în timpul transportului astfel încât să nu fie spulberate pe carosabil. Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au verificat în cursul acestei săptămâni un operator de colectare deșeuri ce acționează pe raza județului Gorj, iar în baza unor probe video primite, s-a stabilit că acesta nu a respectat normele de mediu pe parcursul efectuării transportului. Operatorul în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 50.000 lei”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR