Connect with us

COMUNITATE

Uite cum te poți angaja la poliție! Nu ai nevoie de studii superioare

Postat acum

on

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj face angajări. Instituția organizează concurs pentru recrutarea din sursă externă. Posturile pentru care se fac angajări sunt de referent, îngrijitor, mecanic auto, instalator și electrician. Posturile vacante sunt la Motru, Rovinari și Târgu Jiu. „Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru încadrare, prin recrutare din sursă externă, a șapte posturi de personal contractual, astfel:

-referent II – IA, la Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă – Poliţia Municipiului Motru;

-referent II – IA, la Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă – Poliţia oraşului Rovinari;

– îngrijitor, Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar;

– muncitor calificat IV-I (mecanic auto), Serviciul Logistic – Compartimentul Exploatare și reparații auto;

– muncitor calificat IV-I (instalator instalații tehnico-sanitare), Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar;

– muncitor calificat IV-I (electrician), Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar;

– operator controlor date, la Compartimentul Sistematizare, Control Tehnic, Legalitatea Transporturilor și Suport – Serviciul Rutier”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Un tânăr are nevoie de o proteză, să se poată deplasa

Postat acum

on

De către

Un tânăr de 23 de ani, din Motru, are nevoie urgentă de o proteză pentru picior, pentru a se putea deplasa. Adrian Nicolcea nu are piciorul stâng, iar proteza pe care o are tot din donații, nu mai poate fi folosită. Proteza costă 15.000 de lei, iar autoritățile locale s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri, pentru achiziționarea uneia noi. „Împreună reușim. Adrian va avea o proteză corespunzătoare în următoarea perioadă”, a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega. Persoanele care doresc să ajute pot dona pentru proteza lui Adrian.
RO54BTRLRONCRT0CE8913401
Coricovac Marian Cristian
Cu specificația (Donație Adrian Nicolcea)

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Masă caldă pentru școlarii și preșcolarii de la Roșia de Amaradia

Postat acum

on

De către

Primarul Liviu Cotojman a anunțat că a prins finanțare pentru un proiect care se adresează elevilor ce frecventează cursurile școlare la unitățile de învățământ de pe raza localității.

Astfel, „începând cu data de 05.12.2022 la toți elevii(preșcolari, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) li se va acorda, zilnic, o masă caldă (care va fi servită în pauza mare), în regim de caterig”, a anunțat edilul local.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Criză de vaccinuri pentru bebeluși. Nicio doză, în tot județul

Postat acum

on

De către

Direcția de Sănătate Publică Gorj nu mai are în stoc nicio doză de vaccin antihepatitic B, care se administrează bebelușilor, în primele 24 de ore de la naștere. De asemenea, lipsește și vaccinul ROR împotriva rujeolei, oreonului și rubeolei care se administrează la un an și la vârsta de 6/7 ani a copilului.
Criza de vaccinuri este una la nivel național, însă județul Gorj se numără printre cele trei județe din țară, alături de Cluj și Harghita, care au stocurile epuizate complet.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR