Connect with us

MONDEN

UIMITOR! Cioara care latră. Imită câinele care o enervează

Postat acum

on

Animalul de companie al unei familii din Târgu Jiu uimiște, pe zi ce trece. Cioara Cronco, ajunsă deja vedetă, după ce stăpânii i-au făcut pagină proprie de facebook și a ajuns subiect de știri, la posturile naționale, a început să imite câinele, cu care împarte locuința. Înaripata a început să latre precum animalul care o șicanează. Lătratul păsării i-a uimit până și pe stăpâni, obișnuiți cu giumbușlucurile zilnice ale lui Cronco. Cioara și câinele pe care îl imită sunt ținuți în casă de Simona și Miti, un cuplu pasionat de animale. Înregistrarea cu cioara care latră o puteți asculta mai jos:

În locuința tinerilor sunt și alte animăluțe, majoritatea luate de pe stradă, unde le-au găsit rănite și le-au îngrijit. Cronco a fost găsit în parc, pe când era pui. Căzuse dintr-un copac și era rănit. Miti Modoran și-a sunat soția și i l-a dus acasă, pentru a-l trata. S-au atașat de el, dar și puiul de cioară s-a obișnuit cu noul “cuib”, din casa familie, așa încât, după ce s-a înzdrăvenit, nu a mai vrut să zboare. Acum este răsfățatul familiei. Cronco are un meniu special și propriile jucării, însă cel mai mult îi place să imite ce fac stăpânii. Cioara domesticită desface singură capacele recipientelor în care este ținută mâncarea, tastează pe telefon și se uită la filmulețe cu animăluțe sau păsări.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!