Connect with us

ULTIMA ORĂ

UATAA, niciun ban din fondul de rezervă, 10 miliarde de la Primăria Motru

Postat acum

on

Nici Primăria Motru și nici Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apa din localitate nu au primit, astăzi, niciun ban de la Florin Cîțu, adică din fondul de rezervă, deși s-au primit promisiuni in acest sens. Cu toate acestea, autoritatea locală va face tot posibilul că Uzina să furnizeze atât căldură cât și apă caldă, atât locuințelor din Motru cât și instituțiilor și agenților economici din oraș.

„UATAA va furniza agent termic și sper ca mâine, din bugetul local, să le intre suma de 10 miliarde lei vechi pentru a putea începe furnizarea agentului termic și a apei calde imediat cum termină revizia instalațiilor. Contrar voinței celor trei: Câțu-Vîlceanu-J.G. , UATAA va funcționa în această iarnă! Angajaților UATAA le transmit să aibă încredere în primarul Cosmin Morega și să nu aibă mari așteptări de la cei care cu răutate ne conduc în acest moment”, a transmis primarul Morega.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Instituție din Târgu Jiu, iluminată în culorile drapelului

Postat acum

on

De către

De ziua Micii Uniri, sediul Muzeului Național Constantin Brâncuși a fost iluminat în culorile drapelului României. Acțiunea face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, spun reprezentanții instituției. Cei care trec prin centrul municipiului, în această noapte, vor putea vedea steagul luminos imens, ce acoperă clădirea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Leuștean și Vîlceanu, la discuții cu liderii TransGaz

Postat acum

on

De către

„În cadrul proiectului de transport al gazelor s-a discutat generarea unei bretele care să parcurgă localitățile “de sub munte” pe o distanță de 39 km pornind din zona localității Tetila. Conducta va continua pe raza județului Vâlcea pe o distanță de 41 km până pe raza localității Băbeni”, anunță primarul de Novaci, Dumitru Leuștean.

De altfel, în zona orașului Novaci va fi instalată racordarea și stația necesară pentru a îndeplini cererea de gaz a localității, a zonelor limitrofe, cât și a stațiunii montane Rânca.

„În urma discuțiilor cu liderii TransGaz, la care am participat alături de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, s-a stabilit ca în decursul zilelor imediat viitoare proiectul să fie dezbătut și aprobat de către consiliul de administrație al aceleiași societăți”, a mai completat liderul PNL Gorj.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Amendat pentru depozitare ilegală

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali au depistat o persoană care depozita ilegal deșeuri provenite din construcții, pe strada Merilor din municipiul Târgu Jiu, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 19 din 2002 privind stabilirea și sancționarea faptelor care constituie contravenții pe raza municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR