Connect with us

ULTIMA ORĂ

UATAA, niciun ban din fondul de rezervă, 10 miliarde de la Primăria Motru

Postat acum

on

Nici Primăria Motru și nici Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apa din localitate nu au primit, astăzi, niciun ban de la Florin Cîțu, adică din fondul de rezervă, deși s-au primit promisiuni in acest sens. Cu toate acestea, autoritatea locală va face tot posibilul că Uzina să furnizeze atât căldură cât și apă caldă, atât locuințelor din Motru cât și instituțiilor și agenților economici din oraș.

„UATAA va furniza agent termic și sper ca mâine, din bugetul local, să le intre suma de 10 miliarde lei vechi pentru a putea începe furnizarea agentului termic și a apei calde imediat cum termină revizia instalațiilor. Contrar voinței celor trei: Câțu-Vîlceanu-J.G. , UATAA va funcționa în această iarnă! Angajaților UATAA le transmit să aibă încredere în primarul Cosmin Morega și să nu aibă mari așteptări de la cei care cu răutate ne conduc în acest moment”, a transmis primarul Morega.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Motociclist rănit, la Bumbești Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bumbești Jiu, unde un motociclist a fost rănit. „Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Bumbesti Jiu in care au fost implicate o motocicleta si un autoturism in urma caruia a rezultat rănirea motociclistului. Bărbatul este conștient „, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

MONDEN

Cunoscut cuplu de artiști din Gorj, 43 ani de căsătorie. Mesajul emoționant transmis de fiică

Postat acum

on

De către

Cunoscuții interpreți Nuți și Vasile Tapotă Lătărețu sărbătoresc, în acest week-end, 43 de ani de la căsătorie. Fiica acestora, Mirela, a distribuit un mesaj emoționant pentru cuplul care îi este model în viață. „Aveți o forță interioară care mută munții din loc. De la voi am învățat atât de multe lucruri despre viață, despre oameni, despre bucuria de a dărui, despre onestitate. De la voi am învățat că indiferent de situație, familia rămâne mereu unită. La mulți ani, dragii noștri părinți! Cu dragoste, cei care vă prețuiesc și vă iubesc cel mai mult din lume!”, a transmis fiica celor doi, Mirela, pe rețeaua de socializare.

Nuți Lătărețu Tapotă este una dintre cele mai bune soliste de muzică populară și lăutărească din țară, iar soțul ei, Vasile, este un cunoscut violonist. Cei doi cântă de zeci de ani împreună.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR