Connect with us

SPORT

Turneu național de handbal, la Târgu Jiu

Postat acum

on

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește un nou turneu de handbal feminin. Înperioada 11 – 14 februarie, se va desfășura turneul II din Seria B, a Diviziei A. Primul turneu din Seria B s-a desfăşurat la Sf. Gheorghe, acolo unde senioarele de la CSM Târgu Jiu au înregistrat patru victorii din tot atâtea meciuri. Formaţia gorjeană este liderul Seriei B, cu 12 puncte. În turneul care începe mâine, CSM Târgu-Jiu se va confrunta cu CSU Timișoara, CSM Deva și CSU Oradea. Din păcate, suporterii nu vor avea acces în tribune, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Primul adversar al echipei gorjene este CSU Timişoara. Echipa lui Liviu Andrieş are trei jucătoare noi, care au venit la Târgu Jiu chiar înaintea turneului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Victorie! Minerul Motru, primul meci acasă, după 5 ani

Postat acum

on

De către

Echipa Minerul Motru a jucat duminică primul său meci oficial acasă, asta după o pauză de jumătate de deceniu.

Partida s-a disputat pe stadionul „Minerul” din municipiu și s-a bucurat de nu număr impresionat de suporteri. Meciul dintre Minerul Motru și Petrolul Țicleni s-a finalizat cu victoria echipei gazdă, cu scorul de 2-0, asta în ciuda vremii nefavorabile.

Echipele joaca in Liga a IV-a, etapa a 2-a.

Continuă să citeşti

SPORT

Fotbaliștii +40, la Supercupa Old Boys de la Râmnicu-Vâlcea

Postat acum

on

De către

Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, campioana națională la nivel de old-boys în 2019, jucători +40 de ani, participă de astăzi până duminică la Supercupa Old Boys, de la Râmnicu-Vâlcea, competiție organizată de FMR.

Lotul echipei:

Dorin Hîrsu și Constantin Bistreanu (portari)

Florin Popete, Claudiu Dumitru, Ion Cănăvoiu, Victorel Izdrugă, Romeo Rădoi, Valentin Ciolacu, Cosmin Băltărețu, Daniel Buleac și Petrișor Gurică (jucători)

Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică

Continuă să citeşti

SPORT

Micile luptătoare din Motru, pe podium

Postat acum

on

De către

Scoala motreană de lupte este în grafic la Campionatul național de lupte juniori mici de la Targu-Mureș, anunță antrenorul Vasile Purdescu.

„Campioana Alexandra Ardeiu se luptă in finala pentru medalia de aur și titlul de Campioană națională. Palos Laura și Halacec Eduard se luptă cu mari șanse pentru medalia de bronz. Mult succes și suntem aproape de ei care isi disputa sansele la această vîrstă fragedă! Hai, Minerul!”, a declarat antrenorul.

De altfel, luna trecută, școala motreană de lupte a urcat pe podium și la memorialului Ilie Marinescu și Vlad Marcel, de la Craiova. După lungi absențe la concursurile de lupte, datorate panemiei si crizei financiare a clubului, s-a ajuns totuși la competițiile care generează marea performanță.

„Mantog Simina- medalie de aur și argint, ea participînd la doua grupe de vîrstă și greutate, Simina este revelația noii generații din școala noastră.

Ardeiu Alexandra- medalie de argint

Nazgodineanu Andra -medalie de aur

Nazgodineanu Alexia- medalie de bronz

Palos Laura -medalie de argint

Mîndrila Valentino- medalie de aur

Zvoristeanu Eva-locul 5

Cutui Eduard-locul 5″, a anunțat, în septembrie, Purdescu.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR