Connect with us

COMUNITATE

Turiștii din întreaga țară, așteptați în Gorj

Postat acum

on

Apel lansat de autorități către turiștii din întreaga țară, să vină în Gorj.

Transalpina, cel mai înalt drum rutier din România, se redeschide vineri, de la ora 08,00, circulației rutiere pentru pasionații de călătorii și frumusețea naturii montane.

După ample eforturi de reabilitare și întreținere, Transalpina se prezintă acum într-o stare excelentă, fiind pregătită să ofere o experiență sigură și memorabilă. Această rețea rutieră extraordinară și de o importanță vitală pentru județul nostru se alătură din nou drumurilor deschise circulației, respectând următoarele condiții:

– accesul este permis între orele 8:00 – 18:00

– viteza maximă de deplasare este 30 km/h

– este permis accesul autoturismelor cu masa totală admisibilă tehnic de 3,5 tone

„Cu o istorie bogată și un peisaj desprins parcă din basme, Transalpina vă așteaptă să vă bucurați de fiecare răsfrângere a soarelui în vârfurile munților și de fiecare curbă parcursă cu admirație. Încurajăm vizitatorii să respecte regulile de circulație și să manifeste responsabilitate în timpul călătoriei lor, protejând astfel atât siguranța lor, cât și frumusețea unică a acestui traseu.

Transalpina, prin frumusețea sa sălbatică și priveliștile deosebite, va continua să ne amintească de legătura noastră cu natura și cu valorile autentice ale acestei țări.

Hai în Gorj!

Hai pe Transalpina!”, conform Prefecturii Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR