Connect with us

POLITICĂ

Turceni: Femeile liberale, împreună pentru sănătate!

Postat acum

on

0 Shares

“Împreună pentru sănătate! Perspectiva României și a Republicii Moldova în lupta împotriva cancerului!”, a fost tema unui eveniment organizat de OFL Gorj și OFL România, la care a participat și o delegație de 25 de femei din Chișinău, membre ale partidului PAS.

„Astăzi(n.r.sâmbătă) a avut loc un eveniment deosebit, cu o încărcătură aparte, atât pentru mine, cât și pentru zecile de persoane care au dorit să ne împărtășească, cât de importantă este sănătatea și cât de mult trebuie să o prețuim! A fost atins un subiect sensibil, cancerul, această boală fiind cunoscută drept “boala cu o mie de feţe” pentru că nu doare, iar simptomele sunt de cele mai multe ori…silenţioase! Despre acest subiect ne-a vorbit Nicoleta Pauliuc, președinta OFL România, căreia țin să-i mulțumesc pentru că ne-a onorat cu prezența în această seară”, a transmis Irina Cojocaru, președintele organizației femeilor liberale din Gorj.

„Țin să le mulțumesc și invitaților noștri de onoare, delegația compusă din doamnele deputat și membrele Organizației de Femei a partidului PAS din Republica Moldova, doamnelor din cadrul Organizației Femeilor Liberale Gorj și nu în ultimul rând președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, prefectului județului Gorj, Iulian Popescu, primarilor liberali, membrilor PNL Gorj, și tuturor cadrelor medicale prezente la acest eveniment”, a completat primarul Irina Cojocaru, președintele OFL Gorj.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Senatorul Rujan și manifestarea penibilului din PNL: Bobiță, Dorele… ați pierdut!

Postat acum

on

De către

Senatorul social-democrat A avut o reacție tranșantă vizavi de manifestările PNL din ultimele zile de la Târgu Jiu și încercarea de a pune o pată urâtă pe votul democratic al gorjenilor.

„Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale”, a transmis parlamentarul PSD.

„Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți. Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice. Vă ajutăm cu maximă compasiune”, a completat Rujan.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Capotă a demisionat de la conducerea PER Gorj, în timp ce era în Maldive

Postat acum

on

De către

Gigel Capotă, liderul Partidului Ecologist Român Gorj, a demisionat din funcția de președinte în timp ce se afla în Maldive. Acesta a candidat pentru funcția de consilier județean PER pentru care a obținut 930 de voturi, dar și pentru funcția de consilier la Crasna.

Capotă nici măcar nu s-a votat deoarece a plecat în Maldive în vacanță cu o zi înainte de alegeri.

PER a scos doi consilieri locali la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Cosmin Popescu a obținut 74.500 de voturi pentru Președinția CJ Gorj

Postat acum

on

De către

Clasamentul final al celor trei principali combatanți în bătălia pentru Consiliul Județean Gorj este următorul:

Cosmin Popescu- 74500 de voturi

Ion Iordache -47191 de voturi

Adrian Zorlescu- 20465 de voturi

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!