Connect with us

COMUNITATE

Tribunalul Gorj, în minus cu șase posturi de asistenți judiciari

Postat acum

on

Ministrul Justiţiei a anunţat, marţi, că a emis un ordin prin care 17 posturi de asistent judiciar care se vacantează în acest an, ca urmare a ajungerii la termen a mandatelor, vor fi redistribuite la nivelul sistemului judiciar. Șase posturi sunt numai de la Tribunalul Gorj.

Potrivit MJ la baza acestui ordin a stat o analiză temeinică a nevoilor tribunalelor, respectiv ale secţiilor în cadrul cărora sunt judecate litigiile de muncă, plecând de la criteriul încărcăturii acestora, dar avându-se totodată în vedere şi alte criterii complementare.

Aceste criterii au fost luate în discuţie şi cu partenerii sociali, în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Justiţiei, propunerile şi observaţiile organizaţiilor sindicale şi patronale fiind reţinute şi valorificate. Au fost, de asemenea, valorificate propuneri şi solicitări venite din partea Tribunalelor.

„Pe baza analizei efectuate, va fi redus numărul de posturi de la tribunalele Gorj – 6 posturi, Teleorman – 2 Posturi, Olt – 2 posturi, Mehedinţi – 1 post, Brăila – 1 post, Dolj – 4 Posturi şi Caraş-Severin – 1 post. Aceste posturi se vor redistribui la Tribunalele Constanţa – 2 posturi, Bucureşti – 5 posturi, Argeş – 6 posturi, Alba – 2 posturi şi Dâmboviţa – 2 posturi”, informează Ministerul Justiţiei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Firicel, din Las Fierbinți, spectacol la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Actorul Cuzin Toma, celebru pentru rolul Firicel, din comedia Las Fierbinți, a destins atmosfera, în această seară, la Târgu Jiu. Spectacolul „Doamne ferește!”, a umplut sala teatrului din Târgu Jiu. Alături de Cuzin Toma, pe scena de la Târgu Jiu a urcat și actrița Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorjul, pe locul doi în Oltenia privind numărul de turiști!

Postat acum

on

De către

Capacitatea de cazare turistică în funcţiune a structurilor de primire turistică din în Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, a fost de 3519768 locuri-zile, în creștere cu 5,9% fată de semestrul I 2022. Cea mai mare capacitate de cazare în funcțiune a fost înregistrată în județul Vâlcea (54,2%), urmată de județele Gorj (16%), Dolj (12,4%), Mehedinți (10,4%) și Olt (7%), arată Direcția Județeană de Statistică Vâlcea.

În Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, au fost înregistrate 391616 de sosiri de turiști mai mult cu 23,4% faţă de semestrul I 2022. Cele mai multe sosiri s-au înregistrat în judeţul Valcea (194023, reprezentând 49,5% din totalul regional), iar cele mai puţine sosiri înregistrate au fost în judeţul Olt (15021, reprezentând 3,8% din totalul regional).

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un cunoscut actor a trecut pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina

Postat acum

on

Un cunoscut actor din România a trecut zilele acestea pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina. A fost întâmpinat chiar de către băcița Mărioara Babu. Denis Hanganu joacă în serialul „Clanul” de la Pro TV.
Actorul a vizitat muzeul de la Stâna „Ștefanu” și s-a delectat cu produsele culinare tradiționale ciobănești. A promis că va reveni pe Transalpina.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK