Connect with us

Uncategorized

TREI TINERI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE ŞI DISTRUGERE

Postat acum

on

La data de 18 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, din comuna Bustuchin, respectiv Roşia de Amaradia, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de17/18 ianuarie a.c., aflându-se în incinta unei societăţi comerciale din comuna Hurezani, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Licurici, şi ar fi distrus mai multe bunuri din incinta societăţii comerciale.Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Caravana Coca-Cola vine, în această noapte, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Caravana Coca-Cola ajunge, în această noapte, la Târgu Jiu. Camioanele celebre vor staționa în centrul orașului, iar cei care vor să facă fotografii, pot să intre în spațiile colorate. „În această noapte ne vin oaspeți noi: caravana Coca-Cola poposește în Târgu Jiu cu surprize pentru cei mici. Veți găsi, de mâine, celebrele camioane în centrul municipiului, cu un program special pentru vizitatori în perioada 07 – 08 decembrie, între orele 17:00 – 22:00”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Brazi de Crăciun, vânduți în rate

Postat acum

on

De către

Bradul de Crăciun a ajuns să fie vândut în rate. Un retailer a lansat această metodă, ca să găsească mai ușor clienți pentru marfa care are căutare în această perioadă a anului și pentru care există o competiție serioasă. Reclamele cu simbolul Crăciunului au invadat site-urile și rețelele de socializare, iar prezentările și imaginile artistice nu mai sunt de ajuns. Așa că unii vânzători au aplicat metode noi de marketing, de la reduceri, la bonusuri și plată în rate.
Această modalitate este adoptată pentru brazi artificiali, comercializați online, cu tot cu decorațiuni. Prețurile sunt, însă, unele destul de piperate. Un brad poate ajunge și la 800 de euro.
Numărul ratelor poate varia și poate fi selectat până la doi ani. Brăduții tradiționali, naturali, au apărut și ei pe piață. Prețul acestora variază, în funcție de dimensiuni, de la câteva sute de lei, la 4.000 de lei și pot fi achiziționați din lanțurile retailerilor, din întreaga țară sau online.

Continuă să citeşti

SOCIAL

După Bălești și Primăria Peștișani oferă examinări trichineloscopice gratuite

Postat acum

on

De către

După inițiativa luată de autoritățile locale din Bălești, și Primăria Peștișani a decis să ofere populației o gratuitate cu privire la efectuarea examinării trichineloscopice a cărnii de porc, pe tot parcursul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de edilul localității Peștișani, Cosmin Pigui. De anul acesta, cabinetul veterinar din Peștișani a achiziționat și un asomator pentru porci, venind, astfel, în sprijinul localnicilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!