Connect with us

EVENIMENTE

Tranzacții de material lemnos! Percheziții în Gorj într-un dosar de evaziune fiscală

Postat acum

on

Poliţiştii de investigarea criminalităţii economice au efectuat, joi, 32 de percheziţii la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile unor persoane juridice din judeţele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală prin nedeclararea veniturilor obţinute din vânzarea de material lemnos, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

„Din cercetări a reieşit faptul că două persoane fizice din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma percheziţiilor, cinci persoane din judeţul Argeş vor fi conduse la audieri la sediul IPJ Olt. Totodată, poliţiştii au ridicat mai multe documente.

Cercetările în acest dosar de evaziune fiscală se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi al luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Inundații la Groșerea, un pârâu a ieșit din matcă! Probleme și la Piscuri și în Ploștina

Postat acum

on

De către

Sunt inundații puternice în mai multe localități din Gorj după ploile catastrofale din ultimele ore. Cele mai mari pagube sunt in satul Groșerea, în comuna Aninoasa.

Sunt probleme grave și la Piscuri, în Plopșoru, La Motru, în Ploștina, spun pompierii de la ISU Gorj.

Un prim bilanț al ISU Gorj arata așa:

Comuna Aninoasa, satele Aninoasa, Groșerea și Costești:

– 25 curți inundate, 10 locuințe inundate și 10 beciuri inundate.

Forțe și mijloace ISU GJ:

– 3 autospeciale dotate cu motopompe

– 1 autospeciala de prima interventie cu o barca

– 1 camion de interventie

– 5 motopompe

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Protest la Penitenciarul Târgu Jiu

Postat acum

on

Angajații Penitenciarului Târgu Jiu refuză să desfășoare activități. Tura de dimineață nu a mai intrat la lucru. Angajații care ar fi trebuit să plece acasă nu au mai ieșit din unitate. Acțiunile sunt în semn de protest și sunt organizate la nivel național. Sindicatele din penitenciare cer majorări salariale și acordarea unor drepturi. Protestul are loc până la ora 12,00. În tot acest timp este asigurată doar paza în incinta penitenciarului, fără alte activități.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR