Connect with us

ACTUALITATE

Transparență: Prefectura a decis că interzicerea filmării ședințelor CL Mătăsari este ilegală

Postat acum

on

Prefectura Gorj a spus NU hotărârii de CL Mătăsari prin care se schimbă regulamentul de organizare și funcționare a acestui organism. Demersul era realizat doar pentru a se opri filmarea ședințelor de CL de către consilierii USR. Asta spune chiar fostul viceprimar, Ion Buzărin. 

 

„În cele din urmă, după mai multe interpelări Prefectura Gorj a solicitat revocarea acestei Hotărâri prin care dl. Gașpăr cu ajutorul Consilieriilor PSD-PNL modifica Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local doar pentru a interzice filmarea ședințelor de Consiliu Local! Este a doua Hotărâre după cea cu reprezentarea intereselor CL în instanță de către primar, prin care dl. Gașpăr cu ajutorul ridicătorilor de mâini PSD-PNL încearcă să desființeze atribuțiile Consiliului Local. Ambele revocate de Prefectura Gorj”, a transmis Buzărin.

„Terminați odată cu aceste abuzuri de putere și ascunsul de cetățenii care vă plătesc salariile!! Consumăm timpul și energia cu prostii, voi încercând aceste abuzuri, iar noi pentru a ne apăra drepturile!Oamenii au nevoie de investiții, de curățenie la subsolul blocului, de izolație la blocuri, de canalizare la sate, de modernizare a fondului locativ, de sprijin pentru tineret, de activități culturale și sportive, de creșă, etc…., nu de măsurat și pupat mușchi în oglindă!Administrați comuna în interesul cetățenilor, pentru asta sunteți plătiți. Terminați cu abuzurile”, a completat alesul USR.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR