Connect with us

EVENIMENTE

TRAGEDIE! Profesoară MOARTĂ în accident, chiar de ziua băieților săi gemeni! I se spunea ”mami Motru”!

Postat acum

on

O profesoară din Motru, a decedat, duminică, 21 iunie a.c., în urma unui accident rutier care a avut loc, la finele săptămânii trecute, în comuna Corcova din județul Mehedinți.

Aurelia Jianu avea 65 de ani, încă profesa la Școala Generală nr.2 și era extrem de respectată în oraș, fiind cunoscută de toată lumea drept ”mami Motru”. Tragedia a avut loc chiar în ziua în care cei doi fii ai săi, gemeni, au împlinit o anumită vârstă. Sute de mesaje au curs pe paginile de socializare. ”Nici acum nu îmi vine să cred. Mi se pare ireal cât de brusc s-a întâmplat totul. Miercuri ne-am întâlnit în piață. Își cumpărase huse noi pentru mașină. Nu îmi vine să cred. Îmi pare sincer rău! Pentru mine era „mami””, a scris Irina.

”Te voi păstra în inimă aşa cum ai fost mereu, veselă, optimist, cu zâmbetul mereu pe buze şi cu un cuvânt de încurajare în orice situație!! Drum spre lumină „mami Motru””, a postat și Ioana.

Aurelia Jianu va fi înmormântată, miercuri, la cimitirul din Motru.

 

Gorjexpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Inundații la Groșerea, un pârâu a ieșit din matcă! Probleme și la Piscuri și în Ploștina

Postat acum

on

De către

Sunt inundații puternice în mai multe localități din Gorj după ploile catastrofale din ultimele ore. Cele mai mari pagube sunt in satul Groșerea, în comuna Aninoasa.

Sunt probleme grave și la Piscuri, în Plopșoru, La Motru, în Ploștina, spun pompierii de la ISU Gorj.

Un prim bilanț al ISU Gorj arata așa:

Comuna Aninoasa, satele Aninoasa, Groșerea și Costești:

– 25 curți inundate, 10 locuințe inundate și 10 beciuri inundate.

Forțe și mijloace ISU GJ:

– 3 autospeciale dotate cu motopompe

– 1 autospeciala de prima interventie cu o barca

– 1 camion de interventie

– 5 motopompe

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Protest la Penitenciarul Târgu Jiu

Postat acum

on

Angajații Penitenciarului Târgu Jiu refuză să desfășoare activități. Tura de dimineață nu a mai intrat la lucru. Angajații care ar fi trebuit să plece acasă nu au mai ieșit din unitate. Acțiunile sunt în semn de protest și sunt organizate la nivel național. Sindicatele din penitenciare cer majorări salariale și acordarea unor drepturi. Protestul are loc până la ora 12,00. În tot acest timp este asigurată doar paza în incinta penitenciarului, fără alte activități.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR