Connect with us

EVENIMENTE

TRAGEDIE! Profesoară MOARTĂ în accident, chiar de ziua băieților săi gemeni! I se spunea ”mami Motru”!

Postat acum

on

O profesoară din Motru, a decedat, duminică, 21 iunie a.c., în urma unui accident rutier care a avut loc, la finele săptămânii trecute, în comuna Corcova din județul Mehedinți.

Aurelia Jianu avea 65 de ani, încă profesa la Școala Generală nr.2 și era extrem de respectată în oraș, fiind cunoscută de toată lumea drept ”mami Motru”. Tragedia a avut loc chiar în ziua în care cei doi fii ai săi, gemeni, au împlinit o anumită vârstă. Sute de mesaje au curs pe paginile de socializare. ”Nici acum nu îmi vine să cred. Mi se pare ireal cât de brusc s-a întâmplat totul. Miercuri ne-am întâlnit în piață. Își cumpărase huse noi pentru mașină. Nu îmi vine să cred. Îmi pare sincer rău! Pentru mine era „mami””, a scris Irina.

”Te voi păstra în inimă aşa cum ai fost mereu, veselă, optimist, cu zâmbetul mereu pe buze şi cu un cuvânt de încurajare în orice situație!! Drum spre lumină „mami Motru””, a postat și Ioana.

Aurelia Jianu va fi înmormântată, miercuri, la cimitirul din Motru.

 

Gorjexpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Berlești: O mașină beată a alunecat în șanț!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc duminică dimineața pe raza comunei Berlești. O mașină a ajuns în șanț și a fost abandonată acolo, fapt care a stârnit numeroase ipoteze, unele mai amuzante că altele. Un participant la a susținut că mașina era beata și a alunecat în șanț, un altul a pomenit de ,,o parcare laterală reușită”, în timp ce un șofer a opinat că șoferul nu are voie sa parcheze mașina acolo și ar fi indicat sa o mute.

„Ce înseamnă și zăpada asta pe asfalt, domne”, a spus un alt conducător auto, spre amuzamentul tuturor.

Cert este că în lipsa șoferului și a unui accident raportat la poliție, proprietarul nu poate fi sancționat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR