Connect with us

COMUNITATE

Trafic rutier blocat la Târgu Jiu din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare

Postat acum

on

0 Shares

Se circulă greu sau deloc în anumite zone din Târgu Jiu, din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare. Lucrările se execută ziua și nu noaptea, din cauza temperaturilor scăzute.

„Referitor la lucrările de la sensul giratoriu de pe DN 67D, intersecție cu VO, facem următoarele precizări.
Antreprenorul lucrării a început execuția racordului DN 67D cu VO Târgu Jiu, pentru aceasta este nevoie de frezarea stratului vechi de asfalt și așternerea unui nou strat.
Lucrarile se pot executa numai prin oprirea curentului de pe linia de contact a troleibuzelor, de aceea lucrările au început la ora 7⁰⁰ fapt ce a dus la crearea de blocaje în trafic. Astăzi, până la ora 14⁰⁰, se finalizează pregătirea pentru așternere și mâine, între orele 7⁰⁰ și 20⁰⁰, se execută lucrările de așternere a noului covor asfaltic.
Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat, dar trebuie înțeles că este nevoie de aceste lucrări pentru deschiderea circulației pe sectorul cuprins între DN 67D și Romanești, al VO, în această iarnă.”, conform DRDP Craiova.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Piscinele deschise astăzi, arhipline

Postat acum

on

De către

Majoritatea piscinelor și-au deschis astăzi porțile fiind luate cu asalt de tineri, adulți și copii. Intrarea la piscine a fost liberă fiind început de sezon, de aici și afluxul masiv de amatori de distracții.

În Gorj sunt mai multe piscine cu acces public, afacerile fiind unele private. Sunt însă orașe din județ care nu au nici măcar o piscină, un astfel de caz fiind înregistrat la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zilele Comunei Cătunele, în dezbatere publică! Ce a propus primarul Țuilă

Postat acum

on

De către

Primarul Florinel Țuilă de la Cătunele a decis să nu facă cheltuieli, anul acesta, pentru Zilele Comunei. A întrebat însă cetățenii dacă bagă sau nu mâna în bugetul localității pentru un spectacol de zile mari sau nu. 

„Buni prieteni ai Comunei Cătunele și în special pentru cei cu domiciliul in comună, va adresez următoarea provocare: avem in derulare șase proiecte cu fonduri europene și guvernamentale, la care primăria are cheltuieli neeligibile și contributivitate. Propun ca anul acesta, cu ocazia zilelor Comunei Cătunele, să nu facem cheltuieli cu spectacolul și aceste sume sa fie cheltuite pentru investiții. Va avea loc un spectacol cu copiii din zona noastră în ziua de 26 iulie și bâlciul traditional. Ce spuneți de aceasta propunere”, a întremat primarul Țuilă.

Răspunsurile membrilor comunității au fost pozitive în acest sens, susținând oprirea cheltuielilor și folosirea banilor pentru proiectele în curs.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Incendiu la o anexă gospodărească din Lelești

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU Gorj intervin la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Lelesti, satul Rasovița.

„Intervenim cu 3 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!