Connect with us

COMUNITATE

Trafic rutier blocat la Târgu Jiu din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare

Postat acum

on

Se circulă greu sau deloc în anumite zone din Târgu Jiu, din cauza lucrărilor la varianta ocolitoare. Lucrările se execută ziua și nu noaptea, din cauza temperaturilor scăzute.

„Referitor la lucrările de la sensul giratoriu de pe DN 67D, intersecție cu VO, facem următoarele precizări.
Antreprenorul lucrării a început execuția racordului DN 67D cu VO Târgu Jiu, pentru aceasta este nevoie de frezarea stratului vechi de asfalt și așternerea unui nou strat.
Lucrarile se pot executa numai prin oprirea curentului de pe linia de contact a troleibuzelor, de aceea lucrările au început la ora 7⁰⁰ fapt ce a dus la crearea de blocaje în trafic. Astăzi, până la ora 14⁰⁰, se finalizează pregătirea pentru așternere și mâine, între orele 7⁰⁰ și 20⁰⁰, se execută lucrările de așternere a noului covor asfaltic.
Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat, dar trebuie înțeles că este nevoie de aceste lucrări pentru deschiderea circulației pe sectorul cuprins între DN 67D și Romanești, al VO, în această iarnă.”, conform DRDP Craiova.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Masă tradițională de 1 Decembrie, la Țicleni

Postat acum

on

O masă tradițională va fi oferită de Ziua Națională a României la Țicleni. Locuitorii orașului sunt invitați la evenimentele care vor fi organizate la Centrul de festivități al Primăriei din Țicleni(cantina), de la ora 11,00.

Înainte de masa tradițională va fi oficiată o slujbă religioasă și va avea loc un program evocator. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Țicleni și Casa de Cultură din localitate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Continuă greva generală la AJOFM Gorj

Postat acum

on

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj continuă și miercuri protestele. Este a patra zi de grevă generală a funcționarilor AJOFM Gorj. Greviștii cer majorări salariale și condiții mai bune de muncă, precum și angajări de personal. Activitatea cu publicul este suspendată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO: Bancă montată în memoria tânărul care a murit în râul Jiu

Postat acum

on

O bancă smart a fost montată pe faleza râului Jiu, în memoria tânărului de 16 ani, din Târgu Jiu, care a murit înecat în râu, în zona Parcului Central. Banca a fost instalată la solicitarea colegilor și a prietenilor adolescentului, lângă Podul Ferdinand.

„La cererea tinerilor am montat o bancă smart în Parcul Central, chiar lângă Podul Ferdinand. Banca este dotată cu panou fotovoltaic și porturi de tip USB.

Solicitarea a fost făcută pentru cei care se simt apropiați de tânărul care și-a pierdut viata în apele Jiului și doresc să rămână câteva momente în zonă.”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!