Connect with us

COMUNITATE

TIR-uri încărcate cu tone de lemne, tranzitează Preajba! Zona impune interdicții la circulația de mare tonaj

Postat acum

on

Zona Preajba a devenit, de câteva zile, una preferată de afaceriștii care fac comerț în alte județe cu lemn tăiat din zona Curtișoarei. Altfel nu se explică numărul de mare de camioane, mai nou și TIR-uri, care trec pe străzile Făgăraș și Aviatorilor din zona Preajba, încărcate cu tone de lemne. Deși pe aceste străzi există o limita de tonaj, mai exact 3,5 tone, TIR-uri pline cu zeci de tone de lemne fac curse repetate pe lângă cartier, afectând rețeaua rutieră dar și liniștea localnicilor.

Poliția Locală Târgu Jiu a fost deja sesizata să intervină și se așteaptă o reacție și de la IPJ, în zona nefiind făcuțe filtre sau echipaje care să facă controale în privința tonajului acestor TIR-uri.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR