Connect with us

SPORT

Țintă pentru CSM: 1.000 de sportivi

Postat acum

on

Primarul municipiului Târgu Jiu spune că una din țintele Clubului Sportiv Municipal (CSM) este să ajungă la 1.000 desportivi, față de 240 de copii, câți sunt acum. Marcel Romanescu a declarat că va aloca și un milion de euro pentru club. ”Una dintre prioritățile mele va fi CSM. Discutăm, pentru următorii patru ani, până în 2024, să fie angrenați aici 1000 de copii. Bugetul nu va fi niciodată o problemă pentru CSM. Vom asigura sursele de finanțare, așa încât acest club să crească sănătos”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Clubul Sportiv Municipal din Târgu-Jiu a avut, anul trecut, un buget de 2,9 milioane de lei, din care au fost luate sume, la rectificările făcute, deoarece, din cauza pandemiei, entitatea sportivă nu a putut consuma din cauza banii alocați inițial. Marcel Romanescu spune că, dacă echipele CSM vor evolua în prima ligă, bugetul clubului se poate chiar dubla.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Cine se poate înscrie la noua secție de fotbal de la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea o secție de fotbal pentru juniori, care va funcționa de mâine, 1 iulie. La aceasta se pot înscrie copiii născuţi în intervalul 2010-2015. „Tinerii sportivi vor fi pregătiți de cei mai buni antrenori, așa cum se întâmplă în toate celelalte secții ale CSM. De aceea, suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că deținem și o bază sportivă foarte bine pusă la punct. Este un moment mult așteptat de sute, dacă nu chiar mii de copii care își doresc să facă performanță în fotbal și care visează să joace pentru cele mai puternice cluburi din țară. Au, acum, șanse reale ca acest vis să se împlinească, mai ales că CSM a dovedit că poate face performanță într-un timp foarte scurt. Vor avea loc întâlniri între reprezentanții clubului, copii și părinți, urmând a fi anunțate și datele pentru preselecții și selecții”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

SPORT

Campionat Național de Off Road, vineri și sâmbătă, la Runcu

Postat acum

on

De către

Competiția de Off Road de la Runcu începe vineri. Startul se va da la ora 10.00 de la Salvamont Runcu. Organizatorii anunță că se intră pe Cheile Sohodolului până la punctul Mogoși, dar și că vineri și sâmbătă, între orele 10.00 – 12.00, circulația în zonă competiției este închisă. Asta pe porțiunea Valea Sohodolului-Mogoși.

Duminică la ora 9.00 este TRIAL în Valea Susenilor, platoul de deasupra scenei. În zona de trial sunt organizate terase cu grătare si băuturi.

Continuă să citeşti

SPORT

Ce a decis Federația Română de Handbal, pentru echipa CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu, promovată în Liga Florilor, va disputa primul meci din sezonul 2022-2023, acasă, cu Dacia Mioveni. Federația Română de Handbal a stabilit programul competițiilor pentru viitorul sezon. După meciul de pe teren propriu, gorjencele vor înfrunta CSM București, în capitală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR