Connect with us

POLITICĂ

Țeparul Alin Brăiloiu, acuzat că joacă murdar cu Candidatul USR la Primăria Motru!

Postat acum

on

Florea Preda, candidat USR la Primăria Motru, pozează din posterele megalomane, cu o aroganță rar întâlnită, într-un personaj constructiv, de un alb imaculat, ce nu atacă adversarii. Din păcate realitatea este cu totul alta. Preda, fost polițist, nu se murdărește direct pe mâini, are, cum spun milițienii, ,,oamenii lui”, ci îl folosește pentru asta pe țeparul Alin Brăiloiu.

Ca batjocura să fie maximă, principalul furnizor de gunoie și de atacuri, pe facebook, la adresa adversarilor politici ai domnului Preda este Al White (trad. Alb) – adică Alin Brăiloiu.
Asocierea candidatului Preda cu un țepar recunoscut în tot orașul, Alin Brăiloiu, a șocat votanții și simpatizanții USR.
Mai mult, sediul de campanie al USR este într-un spațiu deținut de Alin Brăiloiu, controversatul om de afaceri local, falimentar și urmărit de creditori. (Domnule Preda așteptăm să ne prezinți și nouă contractul)!
Alin Brăiloiu este finul fostului primar PSD – Dorin Hanu și nașul fostului viceprimar PSD, actualul director de la Direcția Publică, Tudor Dobrică.
Trocul pus la cale de Preda și Brăiloiu este urmatorul: Brăiloiu pune la bătaie sediul din centrul orașului și, cu mai multe conturi false, atacă atât pe Jianu cât și pe Morega, iar Preda (după ce ar câștiga alegerile) să îi asigure postul atât de mult râvnit, cel de administrator public.
A mai încercat acest lucru și cu Jianu, dar nu i-a reușit. Poate acum, prinde locul dorit!
Spațiul de joacă, al generalului Brăiloiu (Al White) și al armatei de clone (conturi false) USR-iste, este grupul de facebook ,, Motru Știri Locale”. Dacă vrei circ, acolo găsești! Pâine promite Preda, în același loc. Să nu despărțim circul de pâine.
Grupul ,, Motru Știri Locale” este administrat de candidata la Consiliul Local din partea USR, Ana Ionele.
Ana Ionele, o apropiată a altui fin al PSD-istului Hanu, celebrul Corcoață (fost director la UATAA), s-a făcut remarcată prin osanalele aduse tovarășului Hanu, în epoca de tristă amintire, când acesta conducea orașul, fapt ce a adus-o și în atenția presei naționale, existând multe emisiuni și articole scrise pe această temă. Rar o admiratoare mai înfocată a unui lider local.
Surse USR-iste, din Motru, au menționat că Preda are o datorie de onoare față de Dorin Hanu, cel care i-a angajat soția în cadrul primăriei ( în cunoscutul lot de soții de procurori, judecători și polițiști) și l-a sprijinit cu sume importante la organizarea concursului de pictură.
La fel a procedat și Jianu!
De asemenea, solicitarea expresă a lui Dorin Hanu, a determinat candidatura lui Preda Florea și îndepărtarea din organizația Motru a echipei formată în jurul Mihaelei Catană, candidata inițială, votată de organizația locală.
Scopul lui Hanu este de a slăbi cât poate de mult puterea lui Morega și să-și păstreze astfel conducerea organizației locale a PSD.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR