Connect with us

POLITICĂ

Țeparul Alin Brăiloiu, acuzat că joacă murdar cu Candidatul USR la Primăria Motru!

Postat acum

on

Florea Preda, candidat USR la Primăria Motru, pozează din posterele megalomane, cu o aroganță rar întâlnită, într-un personaj constructiv, de un alb imaculat, ce nu atacă adversarii. Din păcate realitatea este cu totul alta. Preda, fost polițist, nu se murdărește direct pe mâini, are, cum spun milițienii, ,,oamenii lui”, ci îl folosește pentru asta pe țeparul Alin Brăiloiu.

Ca batjocura să fie maximă, principalul furnizor de gunoie și de atacuri, pe facebook, la adresa adversarilor politici ai domnului Preda este Al White (trad. Alb) – adică Alin Brăiloiu.
Asocierea candidatului Preda cu un țepar recunoscut în tot orașul, Alin Brăiloiu, a șocat votanții și simpatizanții USR.
Mai mult, sediul de campanie al USR este într-un spațiu deținut de Alin Brăiloiu, controversatul om de afaceri local, falimentar și urmărit de creditori. (Domnule Preda așteptăm să ne prezinți și nouă contractul)!
Alin Brăiloiu este finul fostului primar PSD – Dorin Hanu și nașul fostului viceprimar PSD, actualul director de la Direcția Publică, Tudor Dobrică.
Trocul pus la cale de Preda și Brăiloiu este urmatorul: Brăiloiu pune la bătaie sediul din centrul orașului și, cu mai multe conturi false, atacă atât pe Jianu cât și pe Morega, iar Preda (după ce ar câștiga alegerile) să îi asigure postul atât de mult râvnit, cel de administrator public.
A mai încercat acest lucru și cu Jianu, dar nu i-a reușit. Poate acum, prinde locul dorit!
Spațiul de joacă, al generalului Brăiloiu (Al White) și al armatei de clone (conturi false) USR-iste, este grupul de facebook ,, Motru Știri Locale”. Dacă vrei circ, acolo găsești! Pâine promite Preda, în același loc. Să nu despărțim circul de pâine.
Grupul ,, Motru Știri Locale” este administrat de candidata la Consiliul Local din partea USR, Ana Ionele.
Ana Ionele, o apropiată a altui fin al PSD-istului Hanu, celebrul Corcoață (fost director la UATAA), s-a făcut remarcată prin osanalele aduse tovarășului Hanu, în epoca de tristă amintire, când acesta conducea orașul, fapt ce a adus-o și în atenția presei naționale, existând multe emisiuni și articole scrise pe această temă. Rar o admiratoare mai înfocată a unui lider local.
Surse USR-iste, din Motru, au menționat că Preda are o datorie de onoare față de Dorin Hanu, cel care i-a angajat soția în cadrul primăriei ( în cunoscutul lot de soții de procurori, judecători și polițiști) și l-a sprijinit cu sume importante la organizarea concursului de pictură.
La fel a procedat și Jianu!
De asemenea, solicitarea expresă a lui Dorin Hanu, a determinat candidatura lui Preda Florea și îndepărtarea din organizația Motru a echipei formată în jurul Mihaelei Catană, candidata inițială, votată de organizația locală.
Scopul lui Hanu este de a slăbi cât poate de mult puterea lui Morega și să-și păstreze astfel conducerea organizației locale a PSD.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!