Connect with us

POLITICĂ

Țeparul Alin Brăiloiu, acuzat că joacă murdar cu Candidatul USR la Primăria Motru!

Postat acum

on

Florea Preda, candidat USR la Primăria Motru, pozează din posterele megalomane, cu o aroganță rar întâlnită, într-un personaj constructiv, de un alb imaculat, ce nu atacă adversarii. Din păcate realitatea este cu totul alta. Preda, fost polițist, nu se murdărește direct pe mâini, are, cum spun milițienii, ,,oamenii lui”, ci îl folosește pentru asta pe țeparul Alin Brăiloiu.

Ca batjocura să fie maximă, principalul furnizor de gunoie și de atacuri, pe facebook, la adresa adversarilor politici ai domnului Preda este Al White (trad. Alb) – adică Alin Brăiloiu.
Asocierea candidatului Preda cu un țepar recunoscut în tot orașul, Alin Brăiloiu, a șocat votanții și simpatizanții USR.
Mai mult, sediul de campanie al USR este într-un spațiu deținut de Alin Brăiloiu, controversatul om de afaceri local, falimentar și urmărit de creditori. (Domnule Preda așteptăm să ne prezinți și nouă contractul)!
Alin Brăiloiu este finul fostului primar PSD – Dorin Hanu și nașul fostului viceprimar PSD, actualul director de la Direcția Publică, Tudor Dobrică.
Trocul pus la cale de Preda și Brăiloiu este urmatorul: Brăiloiu pune la bătaie sediul din centrul orașului și, cu mai multe conturi false, atacă atât pe Jianu cât și pe Morega, iar Preda (după ce ar câștiga alegerile) să îi asigure postul atât de mult râvnit, cel de administrator public.
A mai încercat acest lucru și cu Jianu, dar nu i-a reușit. Poate acum, prinde locul dorit!
Spațiul de joacă, al generalului Brăiloiu (Al White) și al armatei de clone (conturi false) USR-iste, este grupul de facebook ,, Motru Știri Locale”. Dacă vrei circ, acolo găsești! Pâine promite Preda, în același loc. Să nu despărțim circul de pâine.
Grupul ,, Motru Știri Locale” este administrat de candidata la Consiliul Local din partea USR, Ana Ionele.
Ana Ionele, o apropiată a altui fin al PSD-istului Hanu, celebrul Corcoață (fost director la UATAA), s-a făcut remarcată prin osanalele aduse tovarășului Hanu, în epoca de tristă amintire, când acesta conducea orașul, fapt ce a adus-o și în atenția presei naționale, existând multe emisiuni și articole scrise pe această temă. Rar o admiratoare mai înfocată a unui lider local.
Surse USR-iste, din Motru, au menționat că Preda are o datorie de onoare față de Dorin Hanu, cel care i-a angajat soția în cadrul primăriei ( în cunoscutul lot de soții de procurori, judecători și polițiști) și l-a sprijinit cu sume importante la organizarea concursului de pictură.
La fel a procedat și Jianu!
De asemenea, solicitarea expresă a lui Dorin Hanu, a determinat candidatura lui Preda Florea și îndepărtarea din organizația Motru a echipei formată în jurul Mihaelei Catană, candidata inițială, votată de organizația locală.
Scopul lui Hanu este de a slăbi cât poate de mult puterea lui Morega și să-și păstreze astfel conducerea organizației locale a PSD.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de constituire a ATOP, scos de pe ordinea de zi a CJ

Postat acum

on

De către

Acuze la adresa consilierilor județeni, după ce au încercat să scoată de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean, un proiect de constituire a ATOP. Deși trebuie înființat de aproape un an, acesta nu a fost aprobat, iar la ședința de azi, rămânerea lui pe ordinea de zi este incertă. Liderul Partidului Verde, Adrian Tudor, dă vina pe negocierile eșuate, între politicieni. „Acest organism, care trebuia constituit de 8 luni, încă nu este funcțional din cauza negocierilor politice, eșuate, din Consiliul Județean. Bineînțeles că PNL, PSD, PRO ROMÂNIA și PMP nu s-au înțeles și proiectul a fost retras de pe ordinea de zi al ședinței de azi. Partidul Verde atrage public atenția tuturor partidelor din Consiliul Județean Gorj să pună interesul cetățenilor pe primul loc, să renunțe la jocurile politice, favorabile lor, pentru ca ATOP să funcționeze. Este incalificabil cum se ceartă pe niște indemnizații, iar ordinea publică din județ este tratată cu iresponsabilitate”, acuză Adrian Tudor, președintele Patidului Verde Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs reluat, după ce Corpul de Control a descoperit ilegalități

Postat acum

on

De către

Corpul de Control al prefectului a descoperit o serie de ilegalități, la Primăria Țicleni. Mai exact, echipa de control a stabilit că nu au fost respectate obligațiile stabilite de lege, în vederea organizării unui concurs, pentru ocuparea postului de consilier. „Ultima verificare a fost efectuată la Primăria orașului Țicleni și a avut ca scop verificarea modului în care a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Țicleni. Reprezentații Instituției Prefectului au constatat o serie de abateri (lipsa fișei postului de la dosarul de concurs; pe pagina de Internet a Primăriei Țicleni nu au fost publicate informații necesare cu privire la desfășurarea concursului și nici documentele care trebuie să fie cuprinse în dosarul de concurs etc.), motiv pentru care Corpul de Control al Prefectului a considerat că se impune reluarea procedurii de organizare a concursului de recrutare”, a spus prefectul Corneliu Răducan Morega.
Continuă să citeşti

POLITICĂ

Acuză Guvernul că își bate joc de dosarul Brâncuși. „Mă tem că este cam târziu”

Postat acum

on

De către

Deputatul Mihai Weber acuză guvernul, că a tratat cu dezinteres operele lui Constantin Brâncuși și crede că dosarul de introducere în patrimoniul UNESCO riscă să fie respins. Parlamentarul PSD dă vina pe faptul că instituțiile abilitate nu au făcut nimic, pentru a ajuta la obținerea unui rezultat favorabil ansamblului de la Târgu Jiu, care va intra în dezbaterea comisiei, în prioada următoare. ”Se știe de câteva luni bune că trei grupuri de experți independenți au recomandat ca, de acum încolo, să nu mai fie acceptat în UNESCO niciun dosar cu monumente asociate unui război. Imediat ce am preluat președinția Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, am avut mai multe întâlniri pe acest subiect cu Delegatul Permanent al României la UNESCO, cu specialiștii de la Institutul Național al Patrimoniului, cu reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Afacerilor Externe, practic, cu toți cei implicați. Am pus la aceeași masă pe toți cei implicași, dar Guvernul României este cel care are atribuții în relația directă cu UNESCO. Noi, comisia, suntem doar un organism legislativ și consultativ. Mereu am atras atenția că există riscul să ne trezim din nou în situația de a vedea Dosarul Brâncuși amânat. Înțeleg că abia acum reprezentanții României fac demersuri pentru ca decizia atât de tranșantă să fie reanalizată, dar mă tem că este cam târziu”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR