Home / POLITICĂ / Țeparul Alin Brăiloiu, acuzat că joacă murdar cu Candidatul USR la Primăria Motru!

Țeparul Alin Brăiloiu, acuzat că joacă murdar cu Candidatul USR la Primăria Motru!

Florea Preda, candidat USR la Primăria Motru, pozează din posterele megalomane, cu o aroganță rar întâlnită, într-un personaj constructiv, de un alb imaculat, ce nu atacă adversarii. Din păcate realitatea este cu totul alta. Preda, fost polițist, nu se murdărește direct pe mâini, are, cum spun milițienii, ,,oamenii lui”, ci îl folosește pentru asta pe țeparul Alin Brăiloiu.

Ca batjocura să fie maximă, principalul furnizor de gunoie și de atacuri, pe facebook, la adresa adversarilor politici ai domnului Preda este Al White (trad. Alb) – adică Alin Brăiloiu.
Asocierea candidatului Preda cu un țepar recunoscut în tot orașul, Alin Brăiloiu, a șocat votanții și simpatizanții USR.
Mai mult, sediul de campanie al USR este într-un spațiu deținut de Alin Brăiloiu, controversatul om de afaceri local, falimentar și urmărit de creditori. (Domnule Preda așteptăm să ne prezinți și nouă contractul)!
Alin Brăiloiu este finul fostului primar PSD – Dorin Hanu și nașul fostului viceprimar PSD, actualul director de la Direcția Publică, Tudor Dobrică.
Trocul pus la cale de Preda și Brăiloiu este urmatorul: Brăiloiu pune la bătaie sediul din centrul orașului și, cu mai multe conturi false, atacă atât pe Jianu cât și pe Morega, iar Preda (după ce ar câștiga alegerile) să îi asigure postul atât de mult râvnit, cel de administrator public.
A mai încercat acest lucru și cu Jianu, dar nu i-a reușit. Poate acum, prinde locul dorit!
Spațiul de joacă, al generalului Brăiloiu (Al White) și al armatei de clone (conturi false) USR-iste, este grupul de facebook ,, Motru Știri Locale”. Dacă vrei circ, acolo găsești! Pâine promite Preda, în același loc. Să nu despărțim circul de pâine.
Grupul ,, Motru Știri Locale” este administrat de candidata la Consiliul Local din partea USR, Ana Ionele.
Ana Ionele, o apropiată a altui fin al PSD-istului Hanu, celebrul Corcoață (fost director la UATAA), s-a făcut remarcată prin osanalele aduse tovarășului Hanu, în epoca de tristă amintire, când acesta conducea orașul, fapt ce a adus-o și în atenția presei naționale, existând multe emisiuni și articole scrise pe această temă. Rar o admiratoare mai înfocată a unui lider local.
Surse USR-iste, din Motru, au menționat că Preda are o datorie de onoare față de Dorin Hanu, cel care i-a angajat soția în cadrul primăriei ( în cunoscutul lot de soții de procurori, judecători și polițiști) și l-a sprijinit cu sume importante la organizarea concursului de pictură.
La fel a procedat și Jianu!
De asemenea, solicitarea expresă a lui Dorin Hanu, a determinat candidatura lui Preda Florea și îndepărtarea din organizația Motru a echipei formată în jurul Mihaelei Catană, candidata inițială, votată de organizația locală.
Scopul lui Hanu este de a slăbi cât poate de mult puterea lui Morega și să-și păstreze astfel conducerea organizației locale a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *