Connect with us

EVENIMENTE

Tavan căzut într-o clasă a unui celebru liceu din Târgu Jiu

Postat acum

on

Elevii unei clase a Colegiului Tudor Vladimirescu din municipiul Târgu Jiu au tras o sperietură zdravănă, după ce bucăți din tavan s-au desprins și au căzut, chiar în timpul orei. Conducerea unității spune că incidentul s-a petrecut chiar în momentul ăn care se făceau verificări, de către experți, pentru a stabili gradul de afectare a imobilului. Clădirea trebuie să intre în proces de reabilitare.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    17 mai 2023 at 11:54

    Multi prosti mai are si asa-zisa unitate de elita a invatamantului gorjan.O gaura i-a facut cunoscuti de toate posturile de televiziune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR