Connect with us

SPORT

Târgujian medaliat cu argint, la Campionatul Național de Lupte pe plajă

Postat acum

on

0 Shares

Alexandru Beșliu, de la CSM Târgu Jiu, a cucerit medalia de argint la seniori, la categoaria +90 de Kg, în cadrul Finalelor Campionatului Național de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și Seniori. Competiția s-a desfășurat în perioada 31 august- 3 septembrie, la Costinești. Alexandru Beșliu s-a calificat și la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, care va avea loc la Constanța.
”A fost un turneu așteptat de către mulți seniori din țară. A fost destul de greu, dar a meritat toată munca depusă, pentru că medalia de la acest turneu este biletul meu către Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă. Sunt bucuros că am reușit să obțin această medalie, cu toate că acesta stil de luptă nu mă avantajează și prefer să rămân la saltea. Am avut însă persoane care m-au încurajat să particip, care m-au făcut să prind încredere și să lupt pe orice stil”, a declarat tânărul sportiv.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Clubul Gilortul organizează o acțiune caritabilă

Postat acum

on

De către

Clubul Gilortul  a anunțat că organizează o acțiune caritabilă, de strângere de fonduri, pentru familia lui Tiberiu Grămadă.

,,CS Gilortul organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este înternat la un spital din Cluj-Napoca. Tiberiu este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său.
Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, au comunicat reprezentanții Clubului.

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti