Connect with us

ACTUALITATE

Târgu Jiul, deszăpezit cu o substanță nouă

Postat acum

on

Autoritățile de la Târgu Jiu vor folosi o soluție nouă, pentru deszăpezirea orașului. „Toate utilajele Edilitara sunt pregătite să intervină, în caz de ninsoare. Edilitara a comandat o substanță specială, care ar trebui ca, timp de 48 de ore, din momentul în care ajunge pe terasament,  fulgii de nea să nu se mai lipească. Au fost comandate 300 de kg, iar dacă vom constatat că este o soluție bună, comenzile pentru cantitățile vor crește”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    8 ianuarie 2022 at 08:30

    HABARNISTILOR DESPRE CE SUBSTANTA SPECIALA ESTE VORBA.NU ARE O DENUMIRE SAU O COMPOZITE CHIMICA??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR