Connect with us

COMUNITATE

Târgu Jiu: Amendă maximă pentru constructorul care a lăsat dezastru pe strada Victoriei

Postat acum

on

Constructorul care a lăsat dezastru pe strada Victoriei din Târgu Jiu ar putea fi drastic amendat. În acest sens, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat o dispoziție Poliției Locale. S-a intervenit la carosabil și a fost lăsat totul fără reparații și neasfaltat. Poliția Locală a aplicat deja o amendă de 6.000 de lei. Cuantumul maxim este însă de 20.000 de lei.
„Am dat dispoziție Poliției Locale să ia măsuri urgente în ceea ce privește lucrarea din strada Victoriei. Mergem pe cele mai aspre sancțiuni, până la întreruperea activității cu obligativitatea aducerii asfaltului la forma inițială în cel mai scurt timp. Am observat că amenda nu îl sperie pe constructor, care a continuat să nu-și respecte obligațiile. Nu au fost respectate nici prevederile din avizul Poliției Rutiere care obliga firma să compacteze zilnic lucrarea în așa fel încât să se circule normal.”, conform primarului din Târgu Jiu*, Marcel Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Masă tradițională de 1 Decembrie, la Țicleni

Postat acum

on

O masă tradițională va fi oferită de Ziua Națională a României la Țicleni. Locuitorii orașului sunt invitați la evenimentele care vor fi organizate la Centrul de festivități al Primăriei din Țicleni(cantina), de la ora 11,00.

Înainte de masa tradițională va fi oficiată o slujbă religioasă și va avea loc un program evocator. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Țicleni și Casa de Cultură din localitate.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Continuă greva generală la AJOFM Gorj

Postat acum

on

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj continuă și miercuri protestele. Este a patra zi de grevă generală a funcționarilor AJOFM Gorj. Greviștii cer majorări salariale și condiții mai bune de muncă, precum și angajări de personal. Activitatea cu publicul este suspendată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO: Bancă montată în memoria tânărul care a murit în râul Jiu

Postat acum

on

O bancă smart a fost montată pe faleza râului Jiu, în memoria tânărului de 16 ani, din Târgu Jiu, care a murit înecat în râu, în zona Parcului Central. Banca a fost instalată la solicitarea colegilor și a prietenilor adolescentului, lângă Podul Ferdinand.

„La cererea tinerilor am montat o bancă smart în Parcul Central, chiar lângă Podul Ferdinand. Banca este dotată cu panou fotovoltaic și porturi de tip USB.

Solicitarea a fost făcută pentru cei care se simt apropiați de tânărul care și-a pierdut viata în apele Jiului și doresc să rămână câteva momente în zonă.”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!