Connect with us

COMUNITATE

Târgu Jiu: 30 de zile după gratii pentru ex-concubinul tâlhar

Postat acum

on

0 Shares

La data de 23 iulie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de o femeie, de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că fostul concubin a pătruns în locuința sa și i-a sustras telefonul mobil.Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că în timp ce femeia se afla la domiciliu, fostul concubin a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, intrând în locuința acesteia.Ulterior, bărbatul a lovit-o pe femeie și folosind forța fizică, i-a sustras telefonul mobil pe care aceasta îl avea în mână.

După administrarea probatoriului, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și nerespectarea ordinului de protecție.în final însă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a stabilit că respectivul să rămână după gratii pentru încă 30 de zile.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!