Breaking News
Home / ACTUALITATE / Tânără bănuită de furt din mai multe locuințe

Tânără bănuită de furt din mai multe locuințe

O tânără de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în perioada 3-6 august a.c., ar fi sustras mai multe bunuri din locuința unei femei, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, creând un prejudiciu de 35.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

De asemenea din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada iunie-iulie a.c., femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele a două femei, de 36 și 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Totodată, din cercetări s-a mai stabilit că în nopțile de 21/22 aprilie 2019, 30/31 mai 2019 și 10/11 noiembrie 2019, femeia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, potrivit I.P.J Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *