Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tânăr din Motru, DISPĂRUT, de 11 zile, de la locul de muncă! Lucra ca bucătar în Germania!

Postat acum

on

O informație apărută, joi, pe siteul de știri erichmocanu.tv, unde apar evenimente la zi, interesante pentru românii din Austria și Germania, a pus în alertă comunitatea locală din Motru. Laurențiu Constantin Milca, un tânăr de 28 de ani, din Motru, a fost văzut, ultima dată, pe 31 octombrie a.c., muncind din greu, la un restaurant din Augsburg (Germania). Ultimul telefon l-a dat, a doua zi, fostei sale soții, cu care are o fetiță. Informația a fost confirmată de mai mulți membri ai familiei acestuia.

Tânărul motrean muncea, de ceva vreme, ca bucătar, la un restaurant din Augsburg. Așa a făcut și în urmă cu aproape două săptămâni, luni, 31 octombrie, și părea că nimic nu-i putea da viața peste cap. În acea zi, Laurențiu Milca a sunat-o pe fosta soție, cu care are o fetiță de 3 ani, care trăiește în Timisoara. Apoi nimeni nu l-a mai văzut.

Totuși, potrivit sursei citate, în seara următoare, pe 1 noiembrie, Laurențiu a sunat-o, iarăși, pe fosta sa soție și i-a transmis ca ar vrea să-i trimită bani pentru fetiță, în următoarele zile când primește salariul. După acel moment, tânărul nu a mai dat niciun telefon nimănui și a dispărut total.

Atât mama tânărului, cât și sora acestuia, au confirmat dispariția lui Laurențiu Milca, în comentariile de pe Facebook la știrea postată, inițial, de sursa citată.

Deocamdată, nu se cunosc alte amănunte despre dispariția tânărului, însă cei care l-au văzut ori dețin informații despre acestea sunt rugați să sune la două numere de telefon. Revenim cu detalii.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pavel

    11 noiembrie 2022 at 16:49

    Dacă ne poate da cineva detalii despre numele restaurantului unde el a lucrat….in Augsburg suntem foarte multi din judetul Gorj…mai multe detalii pentru a ne putea mobiliza și a afla cât mai multe detalii despre el…poate așa o să.i dam de urma ..sau un număr al membrilor familiei din Romania pentru detalii…ne-ar ajuta mai mult . Doamne ajuta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fiul lui Traian Pătrășcoiu, la un pas să preia locul Doinei Isar la SGA Gorj

Postat acum

on

De către

Conducerea SGA Gorj a transmis referatul de numire în funcția, lăsată vacantă de către Doina Isar de inginer șef la Serviciul de Gospodărire a Apelor, pentru Șerban Pătrășcoiu. Acesta este fiul șefului de la Aparegio și lucrează de șapte ani la Inspecție în cadrul SGA Gorj, după ce anterior a prestat, pentru scurt timp, la Biroul Tehnic.

În prezent, Șerban Pătrășcoiu este inspector în cadrul Biroului Inspecția Apelor. Nu se laudă cu amenzi date singur ci, doar in echipa cu colegii de la Craiova, acesta fiind inginer cu specializare instalații fitosanitare. Promovarea lui Șerban Pătrășcoiu este vehiculată însă de mai mult timp, încă de când postul avea ocupant pe Doina Isar care însă abia recent a intrat la pensie. Postul va fi ocupat în interimat până la organizarea unui concurs.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

S-a aprobat protestul șoferilor de la Brănești! Au venit jandarmii

Postat acum

on

De către

Protestul cetățenilor din Brănești, care va avea loc duminică de la orele 12.00 pe drumul dintre Capu Dealului și Bibești, drum județean plin de gropi, a fost aprobat astăzi de către jandarmerie. De altfel, la Brănești au venit astăzi reprezentanții IJJ Gorj care au avizat acest protest cerut de cetățeni ai comunei dar neaprobat de autoritatea locală.

Cetățenii nemulțumiți, conducători auto, vor mărșălui duminică pe acest drum pentru a atrage atenția autorităților că drumul le aduce doar prejudicii în privința autoturismelor și că s-au săturat de promisiuni.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Bombă: INFP cere bani pentru a oferi informații despre cutremure! FOTO

Postat acum

on

Institutul Național pentru Fizica Pământului solicită plata unor taxe, în cazul în care se doresc informații detaliate despre cutremurele înregistrate în România. INFP este o instituție finanțată de stat și folosește stații seismice cumpărate cu bani de la buget. Informațiile provenite de la stațiile seismice sunt de interes public major și nu ar trebui să fie supuse taxării.

„Urșii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cer bani dacă vrei detalii despre cutremurele înregistrate cu aparatura cumpărată din bugetul de stat, mai mult cer bani și pentru „manopera” de citire a datelor, citire făcută de un angajat plătit din, ați ghicit, bugetul de stat.
De ce fac asta?
Simplu, să nu ii streseze nimeni.
PS: Stațiile amplasate în Gorj, acum o lună, nu apar în listă!”, conform unei postări de pe contul lui Cristi Tudor, gorjean din Lelești, care a dorit informații suplimentare despre seismele din Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR