Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tânăr din Motru, DISPĂRUT, de 11 zile, de la locul de muncă! Lucra ca bucătar în Germania!

Postat acum

on

0 Shares

O informație apărută, joi, pe siteul de știri erichmocanu.tv, unde apar evenimente la zi, interesante pentru românii din Austria și Germania, a pus în alertă comunitatea locală din Motru. Laurențiu Constantin Milca, un tânăr de 28 de ani, din Motru, a fost văzut, ultima dată, pe 31 octombrie a.c., muncind din greu, la un restaurant din Augsburg (Germania). Ultimul telefon l-a dat, a doua zi, fostei sale soții, cu care are o fetiță. Informația a fost confirmată de mai mulți membri ai familiei acestuia.

Tânărul motrean muncea, de ceva vreme, ca bucătar, la un restaurant din Augsburg. Așa a făcut și în urmă cu aproape două săptămâni, luni, 31 octombrie, și părea că nimic nu-i putea da viața peste cap. În acea zi, Laurențiu Milca a sunat-o pe fosta soție, cu care are o fetiță de 3 ani, care trăiește în Timisoara. Apoi nimeni nu l-a mai văzut.

Totuși, potrivit sursei citate, în seara următoare, pe 1 noiembrie, Laurențiu a sunat-o, iarăși, pe fosta sa soție și i-a transmis ca ar vrea să-i trimită bani pentru fetiță, în următoarele zile când primește salariul. După acel moment, tânărul nu a mai dat niciun telefon nimănui și a dispărut total.

Atât mama tânărului, cât și sora acestuia, au confirmat dispariția lui Laurențiu Milca, în comentariile de pe Facebook la știrea postată, inițial, de sursa citată.

Deocamdată, nu se cunosc alte amănunte despre dispariția tânărului, însă cei care l-au văzut ori dețin informații despre acestea sunt rugați să sune la două numere de telefon. Revenim cu detalii.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Septuagenară reținută pentru crima de la Țânțăreni

Postat acum

on

De către

La data de 20 iunie 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că a avut loc un conflict spontan între două femei, ambele în vârstă de 75 de ani, din comuna Țânțăreni, în urma căruia, una dintre femei a fost împinsă și a căzut în șanțul din beton din fața locuinței, lovindu-se la nivelul capului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul acesteia.

Totodată, din primele verificări a reieșit faptul că nu exista o stare conflictuală între cele 2 persoane și nici nu au fost formulate plângeri penale anterioare.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au continuat cercetările în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de femeia în vârstă de 75 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind totodată dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca în data de 21.06.2024 să fie prezentată instanței de judecată a Tribunalului Gorj cu propunere legală.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Curtea de Apel Craiova a amânat pronunțarea în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip

Postat acum

on

De către

Curtea de Apel Craiova a decis să se pronunțe abia luna viitoare în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip, fostă Margăian. Mai precis pe 18 iulie a stabilit instanța pronunțarea în acest dosar penal, care a devenit de notorietate nu numai în România ci și în Italia.

Tribunalul Gorj a condamnat inculpata la o pedeapsă de 5 ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor. Tânăra din Scoarța a fost acuzată că a înșelat un italian cu aproape un milion de euro, sub promisiunea că se va căsători cu acesta, că vor întemeia o familie și vor face copii. Judecătorii au decis ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale și 10.000 de euro, cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale suferite.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti