Connect with us

ACTUALITATE

Tânăr din Gorj reținut la Arad! A lovit cu mașina furată o pompă de benzină

Postat acum

on

Un tânăr din judeţul Gorj a izbit cu maşina o pompă de alimentare dintr-o benzinărie din municipiul Arad, iar la sosirea poliţiştilor s-a constatat că era sub influenţa alcoolului, nu avea permis de conducere şi ar fi sustras autoturismul, astfel că a fost reţinut.

Bărbatul are 28 de ani şi a intrat în benzinărie pentru a alimenta, însă la efectuarea unei manevre de mers înapoi a lovit pompa, care a fost avariată.

„Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat, şi că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conform procedurii, tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, verificările ulterioare au arătat că autoturismul condus fusese sustras de cel în cauză de la o societate comercială, unde este angajat”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri după-amiază magistraţii Judecătoriei Arad au decis să fie arestat preventiv pentru conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primarul din Albeni, revocat de prefect, ținut în șah de instanță

Postat acum

on

De către

Primarul din Albeni, trimis în judecată pentru mită și revocat din funcție, încă este ținut ”agățat” de instituția publică, deoarece instanța nu a dat motivarea, care ar rezolva situația. Decizia de revocare a fost dată de Prefectura Gorj. Prefectul Iulian Popescu spune că legea a permis revocarea edilului Ionuț Stan, deoarece acesta nu a mai putut să desfășoare activitatea în istituție, din cauza restricțiilor puse de magistrați.
Încă nu există o hotărâre definitivă în acest caz, primarul putând contesta decizia, însă fără drept de recurs. Clarificarea situației de la Albeni trenează, deoarece instanța nu a dat încă motivarea în acest caz. Atribuțiile primarului Ionuț Stan au fost preluate de viceprimar.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judecă doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

„Nu suntem în prezența unui protest clasic, ci într-o campanie de conștientizare a rolului și importanței avocatului în apărarea drepturilor și libertăților cetățenești, o zi destinată la nivel național pentru mediatizarea problemelor cu care se confruntă avocatura, justițiabilii, și, implicit, întregul sistem judiciar. Această campanie debutează cu o zi de întrerupere a activității avocațiale in totalitatea formelor sale și pe întreg teritoriul țării, cu excepția cauzelor urgente privind anumite măsuri preventive s-au asiguratorii și orice alte cauze cu caracter de urgență, de natură a pune în pericol drepturi și libertăți fundamentale”, a precizat decanul Baroului Gorj, avocatul Constantin Groza.

Avocații prezenți la protestul de la Tribunalul Gorj au purtat peste robe, banderole albe pe brațe.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK