Home / ACTUALITATE / Tânăr din Căpreni, amendat pentru teribilism la volan

Tânăr din Căpreni, amendat pentru teribilism la volan

Un șofer din Gorj a fost filmat în timp ce mergea cu mașina mai mult pe contrasens decât pe sensul său e mers. Poliția din Dolj l-a identificat rapid și l-a amendat.

Filmarea arată cum bărbatul își conduce haotic mașina înmatriculată în județul Gorj, pe o șosea din județul Dolj. Acesta petrece mai mult timp pe contrasens decât pe sensul său de mers, pe drumul cu o singură bandă de rulare. În imagini se poate vedea cum depășește la limită. Apoi alege să rămână pe celălalt sens chiar și când nu este angajat într-o manevră de depășire. Acesta ignoră și linia continuă dublă care desparte cele două sensuri.

Când întâlnește vreun “obstacol” sub forma unui vehicul, acesta revine pe sensul său de mers, dar nu pentru mult timp. Poliția l-a identificat pe șoferul teribilist. Acesta este un bărbat de 21 de ani din Gorj. Poliția l-a amendat contravențional cu 1160 de lei și i-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. „În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești s-au sesizat din oficiu ca urmare a apariției în spațiul public a unor înregistrări video în care un autoturism pătrundea pe sensul opus de circulație. Astfel, autoturismul în cauză a fost depistat de polițiști în trafic pe DN 6 B, pe raza comunei Goiești, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Căpreni, județul Gorj”, precizează poliţiştii din Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *