Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Suma uriașă pe care un șef din CEO o are de plătit către companie

Postat acum

on

0 Shares

Un fost șef din Complexul Energetic Oltenia are de achitat o sumă uriașă către companie. Acesta este Laurențiu Ciobotărică, fost președinte al Directoratului CEO. Ciobotărică s-a implicat în luarea unor decizii controversate, precum plata unor salarii compensatorii către Aurel Medințu(ex-director al Diviziei Energetice), la plecarea acestuia din Complexul Energetic Oltenia. Salariile compensatorii nu ar fi fost acordate legat. Prin urmare, CEO a decis să recupereze sumele în instanță. Ciobotărică are de achitat 352.000 de lei.

„Solutia pe scurt: Respinge exceptia prescriptiei dreptului material la actiune invocată de pârâtul Ciobotărică Ion Laurentiu. Respinge exceptia lipsei calitătii procesual pasive invocată de pârâtul Petroniu Ion. Admite in parte actiunea asa cum a fost precizată . Obligă pârâtul Ciobotărică Ion Laurentiu la plata către reclamantă a sumei de 352.779 lei precum şi la plata dobânzilor legale aferente acestei sume de la data de 31.07.2018 şi până la data plătii efective a sumei. Obligă pârâtul Ciobotărică Ion Laurentiu să plătească reclamantei suma de 7132,99 lei cu titlu de cheltuieli de judecată Respinge actiunea fată de pârâtul Antonie Daniel. Respinge actiunea fată de pârâtul Petroniu Ion . Respinge actiunea fată de pârâtii Medinţu A. Dan şi Stoian Madalina ( in calitate de mostenitori ai autorului Medinţu Aurel) Obligă reclamanta Societatea Complexul Energetic Oltenia SA să plătească pârâtului Antonie Daniel suma de 5000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, pârâtului Petroniu Ion suma de 6.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, pârâtilor Medinţu A. Dan şi Stoian A .Mădălina, în solidar, suma de 4.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Gorj. Pronuntată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin intermediul grefei instantei, azi, 14.06.2023, la Tribunalul Gorj.”, conform instanței de judecată.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!