Connect with us

EVENIMENTE

Strigăt de ajutor! Trupul neînsuflețit al tinerei decedate de cancer trebuie adus acasă

Postat acum

on

Ana Maria Vîrjan din Târgu Jiu a decedat astăzi pe patul de spital al clinicii unde a suferit ultima intervenție chirurgicală. A fost diagnosticată cu cancer la măduva spinării anul trecut, iar de atunci a sperat că se va reface complet pentru a-și vede crescând fiica de nici 7 ani. Apoi canceru a recidivat, ea fiind diagnosticată cu tumoră malignă craniană și cervicală. Cu ajutorul oamenilor de bine, tratamentul fiind costisitor, Ana Maria Vîrjan a ajuns la o altă clinică pentru o ultimă operație. Deși părea că și-a revenit, aceasta și-a dat astăzi ultima suflare. Familia îndurerată cere iarăși ajutor, pentru aducerea trupului neînsuflețit înapoi acasă, astfel:

,,Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să o aducem pe Ana acasă! Se spune că Dumnezeu are nevoie si de oameni buni alături de El, de aceea azi a hotărât ca pe Ana sa o ia în dreapta Sa! Mulți dintre dumneavoastra ati luptat împreună cu Ana cu această boală necruțătoare.
Datorita dumneavoastra am reușit să strângem bani pentru intervenția chirurgicală, costisitoare însă dorim să mai apelăm inca odata la bunăvoința și sufletul dumneavoastră pentru a putea sa o aducem acasa pe Ana. Este dureros sa realizam ca banii sunt un rau necesar in acest moment Orice ajutor din partea dumneavoastra este bine venit Ana noi nu iti zicem adio.. iti zicem drum lin..ne vom intalni cândva. Contul este: RO44BTRLRONCRT0259611702″, deschis de Vîrjan Ion Cosmin. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

A intrat cu mașina în gard, lângă barajul de pe Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a petrecut în această după-amiază, la barajul de pe Jiu, de pe centura municipiului Târgu Jiu. Un autoturism scăpat de sub control a intrat în gardul de protecție. Revenim cu detalii

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Un gorjean, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce l-a bătut cu pumnii și picioarele pe un consătean din Dănciulești, cu care era în conflict. Victima a suferit leziuni interne și a fost operată de urgență.
”În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceiași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, arată un comunicat emis de procurorii gorjeni.
În data de 05.11.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, ulterior cerând arestarea preventivă a agresorului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei drumuri din Gorj, închise până la primăvară

Postat acum

on

De către

Trei sectoare de drum din județul Gorj vor fi închise pe timpul iernii. Consiliul Județean a anunțat măsuri speciale, după o analiză. Reprezentanții județului au anunțat că traficul pe cele trei drumuri va rămâne blocat până la data de 15 martie 2024.
Drumurile închise sunt: DJ 664 Schela – limita județului Hunedoara;
DJ 672C Runcu – Cheile Sohodolului – limita județului Hunedoara; DJ 662 Vladimir – Hurezani.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că măsura a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale accidente.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!