Connect with us

EVENIMENTE

Strigăt de ajutor! Trupul neînsuflețit al tinerei decedate de cancer trebuie adus acasă

Postat acum

on

Ana Maria Vîrjan din Târgu Jiu a decedat astăzi pe patul de spital al clinicii unde a suferit ultima intervenție chirurgicală. A fost diagnosticată cu cancer la măduva spinării anul trecut, iar de atunci a sperat că se va reface complet pentru a-și vede crescând fiica de nici 7 ani. Apoi canceru a recidivat, ea fiind diagnosticată cu tumoră malignă craniană și cervicală. Cu ajutorul oamenilor de bine, tratamentul fiind costisitor, Ana Maria Vîrjan a ajuns la o altă clinică pentru o ultimă operație. Deși părea că și-a revenit, aceasta și-a dat astăzi ultima suflare. Familia îndurerată cere iarăși ajutor, pentru aducerea trupului neînsuflețit înapoi acasă, astfel:

,,Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să o aducem pe Ana acasă! Se spune că Dumnezeu are nevoie si de oameni buni alături de El, de aceea azi a hotărât ca pe Ana sa o ia în dreapta Sa! Mulți dintre dumneavoastra ati luptat împreună cu Ana cu această boală necruțătoare.
Datorita dumneavoastra am reușit să strângem bani pentru intervenția chirurgicală, costisitoare însă dorim să mai apelăm inca odata la bunăvoința și sufletul dumneavoastră pentru a putea sa o aducem acasa pe Ana. Este dureros sa realizam ca banii sunt un rau necesar in acest moment Orice ajutor din partea dumneavoastra este bine venit Ana noi nu iti zicem adio.. iti zicem drum lin..ne vom intalni cândva. Contul este: RO44BTRLRONCRT0259611702″, deschis de Vîrjan Ion Cosmin. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR