Connect with us

EVENIMENTE

Strigăt de ajutor! Trupul neînsuflețit al tinerei decedate de cancer trebuie adus acasă

Postat acum

on

Ana Maria Vîrjan din Târgu Jiu a decedat astăzi pe patul de spital al clinicii unde a suferit ultima intervenție chirurgicală. A fost diagnosticată cu cancer la măduva spinării anul trecut, iar de atunci a sperat că se va reface complet pentru a-și vede crescând fiica de nici 7 ani. Apoi canceru a recidivat, ea fiind diagnosticată cu tumoră malignă craniană și cervicală. Cu ajutorul oamenilor de bine, tratamentul fiind costisitor, Ana Maria Vîrjan a ajuns la o altă clinică pentru o ultimă operație. Deși părea că și-a revenit, aceasta și-a dat astăzi ultima suflare. Familia îndurerată cere iarăși ajutor, pentru aducerea trupului neînsuflețit înapoi acasă, astfel:

,,Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să o aducem pe Ana acasă! Se spune că Dumnezeu are nevoie si de oameni buni alături de El, de aceea azi a hotărât ca pe Ana sa o ia în dreapta Sa! Mulți dintre dumneavoastra ati luptat împreună cu Ana cu această boală necruțătoare.
Datorita dumneavoastra am reușit să strângem bani pentru intervenția chirurgicală, costisitoare însă dorim să mai apelăm inca odata la bunăvoința și sufletul dumneavoastră pentru a putea sa o aducem acasa pe Ana. Este dureros sa realizam ca banii sunt un rau necesar in acest moment Orice ajutor din partea dumneavoastra este bine venit Ana noi nu iti zicem adio.. iti zicem drum lin..ne vom intalni cândva. Contul este: RO44BTRLRONCRT0259611702″, deschis de Vîrjan Ion Cosmin. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Județul Gorj a scăpat de coduri

Postat acum

on

De către

Gorjul a scăpat de codurile cu restricții, aplicate în funcție de numărul persoanelor infectate, calculat la mia de locuitori. După mult timp, județul nostru este în scenariul verde și nicio localitate nu mai este în codul roșu, considerat cel mai drastic, din punct de vedere al măsurilor aplicate. „Pentru prima dată în ultimele săptămâni, nu avem nicio localitateîn scenariul roșu, iar la nivelul județului Gorj, incidența este sub 1, ceea ce ne plasează între județele fruntașe pe țară în primele patru. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în procesul de vaccinare, medicilor, asistenților, doamnelor care sunt acolo cu partea de birocrație, cu scriptica și îi sfătuiesc pe toți gorjenii să se vaccineze, să se vaccinează și iar să se vaccineze”, a declarat Corneliu Răducan Morega, prefectul de Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A vrut să urce scările cu mașina

Postat acum

on

De către

Scările de la Casa Tineretului din Târgu Jiu au fost distruse de un autoturism condus de un șofer inconștient. Acesta a intrat, în această dimineață, cu viteză în sensul giratoriu, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările instituției. Autoturismul a fost grav avariat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Gravidă, ținută 2 ore la ușa Registrului Comerțului

Postat acum

on

De către

Registrul Comerțului din Târgu Jiu își bate joc de cetățenii care merg să-și rezolve problemele. Programul instituției este unul ca pentru gravide. Angajații au program cu publicul doar două ore dimineața, după care intră în pauză și mai primesc clienții, pentru alte două ore, după prânz. Asta în timpul săptămânii, iar vineri, programul se termină la ora 13:00. Cei care merg cu dosarele așteaptă cu orele, în fața instituției, în picioare, iar dacă nu au norocul să intre până la pauză, trebuie să-și piardă ziua la a doua coadă. Azi, o femeie însărcinată a așteptat aproape două ore, la ușa instituției, unde angajații își fac programul după cum vor, fără ca cineva să-i grăbească. Programul preferențial este aplicat în acest fel, de mai bine de un an, motivul invocat fiind pandemia de Covid. Nici după ce municipiul Târgu Jiu a ieșit din toate scenariile ce impun restricții, cei de la Registrul Comerțului nu au revenit la un program în care clienții să poată avea acces la ghișeu, pentru o perioadă mai mare, deși salariile funcționarilor nu au fost diminuate.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR