Connect with us

COMUNITATE

Strângere de fonduri, pentru familia bucătarului mort în accident

Postat acum

on

O strângere de fonduri a fost demarată pe Facebook, pentru familia bucătarului mort în accident, împreună cu soția, pe autostrada spre București. Alexandru Laurențiu Giurcă și soția lui au decedat, produs pe autostrada A1, după ce tânărul a pierdut controlul volanului.
„Majoritatea dintre voi au avut placerea sa ii cunoasca pe Alex si Diana, cel putin sa ii vada o data sau macar in poze. Doi oameni extraordinari care au avut un sfarsit tragic si neasteptat ieri. Au lasat in urma 2 copilasi minunati si o familie care sufera enorm. Erau iubiti de atata lume si iubeau pe toate lumea, mereu deschisi sa fie aproape oricum, aveau o inima de aur. Este un mesaj pentru toti care vor si pot contribui cu un mic ajutor din partea noastra pentru familia indurerata si pentru ingerasii lor iubiti”, este mesajul celui care a inițiat campania, Mihai Bogdan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR