Connect with us

EVENIMENTE

Statia de oxigen a Spitalului Târgu Cărbunești a cedat! Pacienții din ATI mutați în alte unități

Postat acum

on

Un incident grav s-a petrecut în această dimineață puțin după ora 6.30 la Spitalul Târgu Cărbunești. Practic, statia de oxigen a unității medicale a cedat, în timp ce la ATI erau 14 pacienți dependenți de oxigen. Doi bolnavi ar fi decedat cu puțin timp înainte de acest eveniment, lucru care va fi cercetat.

 

O ora mai târziu s-a activat planul roșu. Mai multe ambulanțe de la SJA Gorj și din județele vecine au ajuns la spitalul din Târgu Cărbunești pentru a transporta bolnavii.

Din cadrul ISU Gorj s-a deplasat în sprijin *2* autospeciale pentru transport victime multiple și *4* ambulanțe SMURD, cu *16* butelii cu oxigen. Totodată, din județele limitrofe au acționat următoarele resurse:

*ISU MH* – 3 ambulanțe SMURD

*ISU HD* – 1 autospecială pentru transport victime multiple

*ISU DJ* – 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD

*ISU VL* – 1 microbuz, 2 ambulanțe SMURD.

Mijloacele dislocate transportă în total *67 butelii de oxigen.*Misiunea este în dinamică.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR