Connect with us

ACTUALITATE

Spitale din Gorj, fără autorizație ISU

Postat acum

on

Trei spitale din județul Gorj, fără autorizație ISU. Din cele șapte spitale existente la nivelul județului, trei nu au autorizație de securitate la incendiu, astfel că, șefii unităților medicale s-au ales cu amenzi usturătoare.

„În urma verificărilor efectuate și a deficiențelor constatate vă comunicăm faptul că, pe linia prevenirii incendiilor, inspectorii de prevenire din cadrul instituției noastre au aplicat 45 de avertismente și 5 amenzi contravenționale în cuantum de 35.000 lei.

În ceea ce privește avizarea/autorizarea unităților spitalicești de la nivelul județului Gorj vă comunicăm faptul că din cele 7 spitale existente la nivelul județului Gorj, 3 nu dețin autorizație de securitate la incendiu pentru segmentele de clădire construite după anul 1992 sau anterior anului 1992, dar la care au fost efectuate lucrări de investiții sau schimbări de destinație, instituția noastră eliberând în aceste cazuri avize de securitate la incendiu, urmând ca la finalizarea lucrărilor, dacă sunt îndeplinite cerințele de securitate la incendiu, să fie eliberată autorizația de securitate la incendiu, iar 4 spitale dețin autorizație de securitate la incendiu pentru clădirile sau segmentele de clădiri care se supun avizării autorizării, conform prevederilor legale”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Verificările au început în urma tragediei de la Spitalul Județean Piatra Neamț.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR