Home / ACTUALITATE / Spectacol ANULAT din cauza COVID! Cunoscut SOLIST de la ”Doina Gorjului”, INTERNAT în spital!

Spectacol ANULAT din cauza COVID! Cunoscut SOLIST de la ”Doina Gorjului”, INTERNAT în spital!

Concertul extraordinar pe care trebuia să-l susțină, marți seara, artiștii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” a fost anulat, după ce cunoscutul solist de muzică populară Ion Drăgan a fost depistat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

La concertul care trebuia să aibă loc la Teatrul de vară din Tg-Jiu își anunțaseră prezența câțiva soliști consacrați ai Ansamblului ”Doina Gorjului”, nume mari ale folclorului gorjenesc, îmsă organizatorii au anunțat, în urmă cu câteva zile, că spectacolul se amână, fără alte explicații: ”Din motive obiective, spectacolul din data de 25 august se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior!”.

Potrivit unor informații, concertul a fost anulat din cauză că solistul Ion Drăgan a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta se află internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, au precizat surse medicale pentru gorjexpress.ro.

Conform surselor citate, starea de sănătate a lui Ion Drăgan e una bună, este asimptomatic, însă are unele probleme cardiace, fiindu-I recomandată o intervenție pentru montarea unui stent în inimă.

Ion Drăgan este profesor de canto la Școala Populară de Artă din Tg-Jiu și tocmai a împlinit, luna trecută, 48 de ani.

Cătălin Constantin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *