Connect with us

ACTUALITATE

Spectacol ANULAT din cauza COVID! Cunoscut SOLIST de la ”Doina Gorjului”, INTERNAT în spital!

Postat acum

on

Concertul extraordinar pe care trebuia să-l susțină, marți seara, artiștii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” a fost anulat, după ce cunoscutul solist de muzică populară Ion Drăgan a fost depistat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

La concertul care trebuia să aibă loc la Teatrul de vară din Tg-Jiu își anunțaseră prezența câțiva soliști consacrați ai Ansamblului ”Doina Gorjului”, nume mari ale folclorului gorjenesc, îmsă organizatorii au anunțat, în urmă cu câteva zile, că spectacolul se amână, fără alte explicații: ”Din motive obiective, spectacolul din data de 25 august se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior!”.

Potrivit unor informații, concertul a fost anulat din cauză că solistul Ion Drăgan a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2. Acesta se află internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, au precizat surse medicale pentru gorjexpress.ro.

Conform surselor citate, starea de sănătate a lui Ion Drăgan e una bună, este asimptomatic, însă are unele probleme cardiace, fiindu-I recomandată o intervenție pentru montarea unui stent în inimă.

Ion Drăgan este profesor de canto la Școala Populară de Artă din Tg-Jiu și tocmai a împlinit, luna trecută, 48 de ani.

Cătălin Constantin

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Nouă autocare cu membri și simpatizanți AUR au plecat la Alba Iulia

Postat acum

on

De către

Aproape 500 de gorjeni au plecat, în această dimineață, cu nouă autocare la Alba Iulia, potrivit coordonatorului AUR Gorj, Ionelia Priescu. De altfel, organizația a suportat costurile pentru deplasarea a trei dintre autocare, unde se afla minori, elevi, studenți, iar restul autocarelor au fost închiriate din banii plătiți de fiecare participant. Două dintre autocare au plecat din Plopșoru.

Punctul de întâlnire al grupului a fost, în această dimineață, în fața gării din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!