Connect with us

EVENIMENTE

Soț agresiv, obligat să păstreze o distanță de 200 m față de nevastă

Postat acum

on

Un bărbat din comuna Săcelu a fost obligat de poliție, să nu se mai apropie la mai puțin de 200 de metri, de nevasta pe care a agresat-o. Femeia a sunat la 112 și și-a reclamat soțul, care a bătut-o, într-un acces de furie. Polițiștii au dat un ordin de restricție, prin care i-au interzis bărbatului agresor să se apropie de consoartă, timp de cinci zile. „La data de 30 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112  de  o femeie de 34 de ani, din comuna Berlești, cu privire la faptul că a fost agresată de soț. În urma celor sesizate, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că, în timp ce apelanta se afla în locuința comună, din localitatea Săcelu, împreună cu soțul său, în urma unor discuții contradictorii, aceasta a fost agresată fizic de bărbat. Față de agresor s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de victimă”, se arată într-un comunicat IPJ. Pe numele bărbatului, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

63 deținuți și doi polițiști, confirmați cu Covid

Postat acum

on

De către

63 de deţinuţi au fost confirmați cu Covid, în urma unei testări în masă, efectuată la la Penitenciarul Bistriţa. Reprezentanţii penitenciarului au declarat presei că primele două cazuri au apărut în data de 13 octombrie, după care, în zilele de 14 şi 15 octombrie, persoanele private de libertate au fost testate în masă, 63 de deţinuţi fiind confirmaţi cu COVID-19. În urma testărilor, au fost depistaţi pozitiv și  doi poliţişti de penitenciare.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Bistriţa, starea de sănătate a deţinuţilor este bună, aceştia urmând a fi transferaţi.

„Deţinuţii confirmaţi pozitiv au fost repartizaţi în camere separate, fiind supravegheaţi în permanenţă de către personalul medical al unităţii. Starea de sănătate a deţinuţilor confirmaţi pozitiv este bună, majoritatea fiind asimptomatici. Menţionăm că procentul de vaccinare al deţinuţilor este de 88%”, au comunicat reprezentanții Penitenciarului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Roșiuța, mașină ieșită în decor

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ajuns, astăzi, la câteva zeci de metri de carosabil, grav avariat. Accidentul cu motive necunoscute a avut loc la Roșiuța, iar un utilaj a făcut eforturi să mute mașina ajunsă pe deal, la distanță de carosabil. Traficul în zonă a fost paralizat, motiv pentru care circulația a fost oprită.

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat atacat de urs. Era la vânătoare

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost atacat de un urs, în timpul unei partide de vânătoare, în județul Neamț. Bărbatul rănit a fost transportat de spital, cu numeroase plăgi. „Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din Gârcina, care participa la o vânătoare colectivă, autorizată, pe raza fondului cinegetic Cuejdi Almaş, gestionat de AJVPS Neamţ, ar fi fost atacat de un urs”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.
Poliţiştia a demarat cercetări, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul și dacă partida de vânătoare, la care participa bărbatul rănit, se desfășura legal.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR