Connect with us

ULTIMA ORĂ

Șoferi drogați la volan pe șoselele din Gorj

Postat acum

on

Trei conducători auto din Gorj au fost depistați depistați la volan sub influența substanțelor psihoactive și patru sub influența alcoolului. În intervalul 8-9 aprilie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto aflați sub influența substanțelor psihoactive sau alcoolului. „Ieri, 8 aprilie, ora 22:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 673 Turceni, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Negomir. Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, acesta indicând un rezultat pozitiv la cannabis. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice. Tot ieri seară, la ora 22:50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au oprit în trafic, pe DJ 673 Turceni, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Plopșoru. Testarea cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la cannabis. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice. În cursul nopții, la data de 9 aprilie, ora 00:40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai. Și acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis. De asemenea, tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.”, conform IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stânci dislocate pe Transalpina

Postat acum

on

De către

Echipe ale Secției de Drumuri au îndepărtat, azi, bucăți de stânci, dislocate de pe Transalpina. Pietrele care stau să cadă sunt un pericol pentru trafic și aceasta a fost și motivul pentru care soseaua nu a fost deschisă cu data de 1 iunie. „Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă. Astăzi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR