Connect with us

SOCIAL

Șofer revoltat! Și-a găurit roata la BMW într-un rest de blocator de parcare

Postat acum

on

Incident neplăcut pentru posesorul unui autoturism BMW, astăzi, în municipiul Târgu Jiu. Omul a parcat în parcarea situată vizavi de intrarea în Piața Mică a municipiului Târgu Jiu. A dat însă cu roata dreapta față într-un rest de blocator de parcare și și-a distrus anvelopa autoturismului. Omul amenință că va da în judecată primăria.

Paguba cetățeanului se ridică la 400 de lei. Revoltat proprietarul autoturismului spune că va da primăria în judecată, o dată pentru că a permis aceste blocatoare pe domeniul public și a doua oară că le-a interzis dar nu i-a obligat și pe proprietari să le demonteze.

 

Aceste blocatoare sunt adevărate capcane atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. ,,Capcana a rămas. Eu mi-am găurit roata și după mine, în același loc a parcat o femeie. Vor mai fi păgubiți. Primăria trebuie să ia masuri, altfel se vor lovi de un val de astfel de litigii. Ați văzut cum mi s-a găurit roata, cine știe câți au mai pățit că mine”, a declarat Merfu Daniel, care a anunțat că va solicita daune morale municipalității.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Bărbătești: Act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I

Postat acum

on

De către

O familie din Bărbătești deține un act de împroprietărire de pe timpul regelui Ferdinand I.

Actul a fost eliberat pe numele lui Ion Gheorghe Ionică, cunoscut în satul Petrești, drept Nițu lu’ Gheorghe, cum reiese din actul original. Gorjeanul era deținătorul a 5000 ha teren, în locul specificat în actul de împroprietărire.

Titularul actului nu mai este în viața, dar există actul în original dar si urmașii.

De fapt, din actul cu valoare istoric reiese că terenul a fost cumpărat și achitat integral, spune unul dintre moștenitori.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Luminița Popescu: Finanțări de peste 1.000.000 lei la UCB Târgu Jiu”!

Postat acum

on

De către

UCB a participat la competiția de proiecte FDI – 2023, finanțată din Bugetul Ministerului Educației, depunând cereri de finanțare pentru toate cele 7 domenii strategice, anunță rectorul universității, Luminița Popescu.

Pentru prima dată, de la organizarea acestei competiții de proiecte – lansată în anul 2016 -, Universitatea reușește să câștige astfel finanțare pentru toate cele șapte domenii.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Video: Apă potabilă este maro, la Runcu!

Postat acum

on

De către

Apa potabilă facturată de Aparegio la Runcu nu prea este potabilă.

Apa este tulbure la robinet iar cetățenii sunt nemulțumiți. Spun că plătesc o apă pe care nu o pot consuma. Apa maro curge colorată doar când plouă. Aceasta vine direct din Sohodol.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR