Connect with us

EVENIMENTE

Șofer la spital, după ce a fost acroșat de mașina unui bărbat de 68 de ani

Postat acum

on

Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea a fost acroșată de un autoturism, condus de un șofer de 68 de ani. „Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 68 de ani, din comuna Bălești în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 E, la intersecția cu DN 67 a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Motru, care se deplasa din direcția Târgu Jiu-Motru. În urma evenimentului, bărbatul de 41 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR