Connect with us

SOCIAL

ȘOCANT! Polițiștii au vrut să bage în carantină, din greșeală, o femeie bolnavă

Postat acum

on

0 Shares

Polițiștii din Bumbești Jiu sunt acuzați că au lipsit de libertate o femeie bolnavă, crezând că a plecat din izolare. Femeia a fost luată de pe stradă, dusă la poliție, echipajul vrând să o ducă în carantină, la Târgu Jiu.

Isteria creată de pandemia de Coronavirus face victime colaterale. O familie din Bumbești Jiu acuză polițiștii din localitate că au luat de pe stradă și au băgat cu forța în mașină, o femeie bolnavă. Aceasta a fost “ridicată” în momentul în care se întorcea de la cumpărături și voia să intre în scara blocului. Sora femeii spune că, timp de două ore, nu a știut nimic de ea: “Ea a mers în oraș, să facă niște cumpărături și să plătească facturi. Eu și soțul meu ne-am întors din Italia și am fost izolați la domiciliu, două săptămâni. Sora mea s-a autoizolat și ea, pentru că locuiam în același apartament. După 15 zile, am vorbit la DSP, ne-au spus că nu mai suntem izolați și putem ieși. Am mai stat două zile, după perioada respectivă, iar când sora mea a coborât, cineva a sunat la poliție. Ei au venit, au luat-o cu mâinile la spate, au băgat-o în mașina lor, într-o dubă, și au dus-o la Poliție, pe motiv că trebuie să stea în carantină. Ea le-a spus că a trecut perioada de izolare, dar nu știu ce au înțeles ei, pentru că sora mea are niște probleme, a fost operată de mai multe ori la cap. Polițiștii au pus-o să scrie ceva, au sunat și la DSP și când au aflat că nu mai era în izolare, i-au dat drumul. Este inadmisibil așa ceva. Nu poți lua un om de pe stradă, bazându-te pe niște bârfe”, a povestit, revoltată, sora femeii.

Familia femeii vrea să formuleze plângere împotriva polițiștilor, care au ridicat-o din stradă și au dus-o la postul de poliție, privând-o ilegal de libertate.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SOCIAL

Carmistin: Ziua meselor școlare, sărbătorită în trei sate din Peștișani

Postat acum

on

De către

Fundaţia Carmistin a organizat cea de-a doua ediţie a campaniei Ziua Meselor Şcolare. Acţiunea a fost dedicată şi în acest an copiilor din mediul rural, respectiv elevilor din satele Boroşteni, Brădiceni şi Peştişani (Gorj) şi Frânceşti (Vâlcea).

Ziua Meselor Şcolare, sărbătorită anual de Fundaţia Carmistin, alături de elevi, constă în distribuirea de pachete cu hrană caldă, preparată din portofoliul de produse La Provincia, brand al Grupului Carmistin. Pe lângă hrană, cei 370 elevi din şcolile incluse în ediţia 2024 a proiectului au primit şi ghiozdane din partea Fundaţiei Carmistin.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Bianca are 18 ani și suferă de scolioză dorso-lombară! Are nevoie de 30.000 de euro

Postat acum

on

De către

Bianca Vîrteniță, o adolescentă din satul Bengești, are doar 18 ani dar suferă de o boală cruntă numită scolioză dorso-lombară.

Pană în prezent nimeni nu i-a acordat vreo șansă, însă, se pare că medicii de la spitalul Monza, din Bucuresti, sunt cei care îi pot reda sănătatea și bucuria Biancăi, dar pentru ca acest lucru să se poată întâmpla, ea are nevoie de o sumă mare de bani, respectiv 30.000 de euro, iar veniturile familiei sunt modeste.

Cei care doresc s-o ajute pe Bianca, pot face donații în contul RO28 BRDE200SV760 9080 2000, deschis în lei, la BRD. Orice sumă este de ajutor!

Continuă să citeşti

SOCIAL

Nu doar lebedele de la Târgu Jiu au murit de gripă aviară!

Postat acum

on

De către

Două lebede moarte de gripa aviară au fost găsite pe Jiu, în zona lacului de acumulare din municipiu. Nu este însă un caz singular, în ultimele săptămâni, au fost descoperite lebede moarte în diverse lacuri din întreaga țară. Conform autorităților sanitare veterinare, gripa aviară a fost identificată și la alte specii, precum pescăruși sau rațe, ceea ce ar putea fi și cauza mortalității acestor păsări.

Într-un interval scurt de timp, în ultima săptămână, în parcul IOR din capitală au murit trei lebede: două pui și un adult.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!