Connect with us

ULTIMA ORĂ

Și-a reclamat nevasta la poliție, că îl amenință

Postat acum

on

Un bărbat din comuna Bâlteni și-a reclamat soția la poliție, acuzând-o că îl amenință. Oamenii legii au stabilit că, de fapt, bărbatul își agresase nevasta,într-un acces de furie. Polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, pentru cinci zile. „Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a fost amenințat de soția sa. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 28 de ani, din comuna Bâlteni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii a u emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile”

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

SPORT

A început Cupa Artego la Șah, ediția a II-a

Postat acum

on

De către

Cupa Artego la șah, ediția a II-a, a început astăzi de la ora 9:00, în sala de festivități a SC Artego S.A.

Alături de Asociația Clubul de Șah „Tinerii Spartani” Târgu Jiu, Artego organizează pentru a doua oară un concurs de șah rapid (15 minute/jucător) structurat pe două categorii: turneul A – OPEN și turneul B – U18, ambele în sistem elvețian (6 runde), fără omologare.

La această ediție s-a perceput o taxă de participare de 60 de lei. S-au acordat premii în bani (400 lei – locul I, 300 lei locul II, 200 lei, locul III, OPEN, și 300 lei – locul I, 200 lei – locul II, 100 lei – locul III, U18), cupe și diplome.

La ambele turnee, prima rundă din cele șase trecute în regulament a început la ora 10:00, iar festivitatea de premiere a avut loc imediat după ultima rundă din concurs.

Continuă să citeşti

SOCIAL

După Bălești și Primăria Peștișani oferă examinări trichineloscopice gratuite

Postat acum

on

De către

După inițiativa luată de autoritățile locale din Bălești, și Primăria Peștișani a decis să ofere populației o gratuitate cu privire la efectuarea examinării trichineloscopice a cărnii de porc, pe tot parcursul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de edilul localității Peștișani, Cosmin Pigui. De anul acesta, cabinetul veterinar din Peștișani a achiziționat și un asomator pentru porci, venind, astfel, în sprijinul localnicilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!