Connect with us

EVENIMENTE

Sesizare penală, după un incendiu la stația de transfer Motru

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au făcut sesizare penală, după ce au descoperit că deșeuri au fost incendiate la stația de transfer din Motru. „În data de 28 octombrie 2022, aflați într-o verificare pe raza municipiului Motru, comisarii Gărzii de Mediu Gorj s-au autosesizat cu privire la incendierea unor deșeuri în zona stației de transfer deșeuri Motru. În urma cercetărilor efectuate ulterior, astăzi a fost înaintată sesizare penală împotriva celor care au săvârșit fapta”, arată un comunicat emis de Garda de Mediu Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR